free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαμόπουλος: «Ελάτε, αποπνέουμε υγεία στη Διάνα Ηλιούπολης!»

Με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες και την οργάνωση που επικρατούν στη Διάνα Ηλιούπολης, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσαμόπουλος μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον φιλόδοξο σύλλογο των ανατολικών προαστίων 

 

 

 

Ο προπονητής της Διάνα Ηλιούπολης Γιώργος Τσαμόπουλος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο της Ηλιούπολης.

 

Ο πολύπειρος κι επιτυχημένος προπονηττής μετά τη επικύρωση της ανανέωσής του στον πάγκο του συλλόγου των ανατολικών προαστίων υποστηρίζει ότι η απόφασή του ήταν εύκολη αφού διέκρινε ένα οικογενειακό και ποιοτικό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου, εκτιμά ότι οι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου μπορούν να έρθουν στο σύλλογο γιατί αποπνέει υγεία και καταλήγει υποστηρίζοντας ότι στόχος της Διάνα στη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η καθιέρωση της στις κορυφαίες ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

 

Να θυμίσουμε ότι η Διάνα έχει εξαγγείλει τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν έως τις 31 Μαΐου που θα ολοκληρωθεί η εφετινή περίοδος για το ανδρικό τμήμα, παιχνίδια στα οποία θα δοθεί χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά του σωματείου και βέβαια σε ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που θέλουν να ενταχθούν στο ρόστερ του συλλόγου.

 

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Διάνα ο κύριος Τσααμόπουλος είπε: «Ήταν συγκινητικό το ενδιαφέρον της ομάδας ώστε να παραμείνω και από την στιγμή που είχα έρθει εδώ, με είχε κερδίσει ο τρόπος λειτουργίας. Γενικά βρήκα μία οικογένεια, όπως άκουγα όλα αυτά τα χρόνια για την Διάνα. Ήταν λοιπόν και δική μου επιθυμία. Γιατί βρίσκεις συνθήκες που πραγματικά θέλεις να δουλέψεις, βρίσκεις συνθήκες ανθρώπινες, υγής, υπεύθυνες που σπανίζουνε σήμερα στο ποδόσφαιρο, πάντα έχουμε θέματα στην δομή και στην λειτουργία των ομάδων. Αυτά λοιπόν με έπεισαν και αφού έκανε δύο τρεις συναντήσεις με τους ανθρώπους της Διάνα και είδα ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να υλοποιήσουνε, ένα καλύτερο… όνειρο, μία ακόμα καλύτερη μέρα με την Διάνα, που και ταυτιζόμαστε και με βρήκε σύμφωνο σε όλα αυτά, ήταν εύκολο για μένα μετά, για μένα το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η δομή, η λειτουργία και κάποια θέμετα που διέπουν και ορίζουν κάποιες σωστές σχέσεις, μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή και κατά δεύτερον λόγο το οικονομικό και οποιοδήποτε άλλο. Αφου λοιπόν όλα λύθηκαν όπως τα θέλαμε και από τις δύο πλευρές, είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ που θα συνεχίσω στην οικογένεια της Διάνα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.».

 

Για την προετοιμασία και τα δοκιμαστικά για τους νέους παίκτες που θα κάνει η Διάνα στα τέσσερα φιλικά ως τις 31/5 που θα σταματήσουν οι προπονήσεις ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Ο πρώτος στόχος είναι τα δοκιμαστικά, ο άλλος στόχος είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα δικά μας παιδιά, να δούμε και εμείς κάποια πράγματα και φυσικά είναι μία περίοδος κλασσική αυτή, που έρχονται κάποια παιδιά που έρχονται να μας δούνε και να τους δούμε, δεν είναι μόνο να τους δούμε εμείς και εκείνοι έρχονται να μας γνωρίσουνε, να δουν τις συνθήκες λειτουργίας μας, τον τρόπο της δουλειάς μας, ώστε να αξιοποιήσουμε απόλυτα αυτό το διάστημα ως τις 31/5, που θα παραμείνουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος.»

 

Για την προετοιμασία της επόμενης περιόδου: «Είναι τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου, θα δούμε τώρα συγκεκριμένες ημερομηνίες ανάλογα να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα, παραπάνω από αυτά που κάναμε μέχρι τώρα».

 

Για τον λόγο που κάποιος φέρελπις ποδοσφαιριστής πρέπει να πάει στην Διάνα ο κύριος Τσαμόπουλος είπε: «Είναι οι συνθήκες τέτοιες που και εγώ όταν ήμουν μακριά από αυτόν τον σύλλογο δεν τις πίστευα, αλλά τώρα που τις είδα από κοντά τις γνώρισα, είναι συνθήκες τέτοιες που πραγματικά να αναδείξει και το ταλέντο του, θέλω να πιστεύω σε ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο, με την δική μου ευθύνη και των συνεργατών μου. Αλλά γενικά είναι και μία ομάδα που αποπνέει υγεία και ότι μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να τον προβληματίζει ή να τον οδηγήσει στην ανάδειξη του είναι, μπορεί να του τα λύση αυτά τα προβλήματα και πραγματικά να είναι ήσυχος και να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, μόνο με το ποδόσφαιρο και να νοιώσει πραγματικά επαγγελματικό περιβάλλον, σε ερασιτεχνικά επίπεδα.».

 

Για τους στόχους αν παραμείνουν οι ίδιοι: «Είχα πει πολλές φορές, ότι ο βασικός και δυσκολότερος στόχος είναι, να κάνουμε την Διάνα μία δύναμη που να καθιερωθεί στην συνείδηση του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Νομίζω η φετινή πορεία ήταν σημαντική, ήταν το πρώτο βήμα, υπήρχαν ποδοσφαιριστές στην ομάδα οι οποίοι ήταν πραγματικά «βιτρίνα» στο ποδόσφαιρο, αλλά και ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα ειδικά τον τελευταίο καιρό, έπεισε και τον κάθε αμφισβιτία μας, ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Παραμένει αυτός ο μεγάλος στόχος και βέβαια ο πήχης τώρα πλέον είναι από δω και πάνω. Δηλαδή θέλω να πιστεύω ότι η Διάνα πρέπει να γίνει μία ομάδα πεντάδας, όποια και να είναι η κλήρωση, όποια και να ναι η δυναμική των άλλων ομάδων, να ναι μία τέτοια ομάδα η οποία την κατάλληλη στιγμή να κάνει και το παραπάνω βήμα»

Related posts

Άγιαξ Ταύρου – Παπάγος 1-2 (vid)

abola10

Γύρισαν Κοντίδης, Κωνσταντόπουλος στον Γκυζιακό

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με τον Φαμπίνιο τα Σούρμενα!

Kώστας Παλαιολόγος