free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν πάθος!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την εκπλήρωση του στόχου της ιστορικής ανόδου στην Α’ Κατηγορία απένειμε ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Φιλίππου.

 

Την επιβράβευση των κόπων και των θυσιών μιας ολόκληρης χρονιάς γεύονται όλοι στην Κηπούπολη με αφορμή την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ιστορικής ανόδου στην Α’ Κατηγορία.  

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών όλων αυτών των ετών, ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Φιλίππου ανέλυσε τους τομείς, που οδήγησαν την ομάδα του σε αυτή την τεράστια επιτυχία, απονείμοντας τα εύσημα στους παίκτες του: 

«Τέλος της σεζόν μέσω της διαδικασίας του μπαράζ και νομίζω η τελική κατάταξη της ομάδος ,μας δίνει αυτό το οποίο δικαιούμαστε κατά την φετινή χρονιά δηλαδή την άνοδό μας στην Α’ ΕΠΣΑ.

Στην αναμέτρηση με το Φοίνικα κατά τη γνώμη μου έγινε ένα παιχνίδι αρκετά καλό δεδομένου της κρισιμότητας του αγώνα.Από την πλευρά μας  έχοντας και τη δυνατότητα δύο αποτελεσμάτων διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με περισσότερο  συγκέντρωση στο τακτικό του κομμάτι και θεωρώ από την άποψη των  ευκαιριών είμαστε αυτοί που ίσως φτάσαμε λίγο πιο κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Από τη μεριά του ο Φοίνικας είχε μία ελαφρά πρωτοβουλία στην κίνηση της μπάλας,ατύχησε όμως πέφτοντας στήν πολύ σωστή για μένα  αμυντική λειτουργία της ομάδας μου.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την συγκέντρωσή τους σε ένα τέτοιο κρίσιμο αγώνα  στον οποίο τα προβλήματα μας ήταν τεράστια αλλά παρόλα αυτά έδειξαν  πολύ μεγάλα αποθέματα πάθους,δύναμης, αυτόσυγκεντρώσης και με τη βοήθεια του απίστευτου κόσμου μας ,να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Φοίνικα για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη φετινή χρονιά και έφτασαν ως εδώ  καθώς και το συνάδελφό μου Γιώργο Λαζάρου και να τους ευχηθώ τα καλύτερα για τον καθένα τους ξεχωριστά σε ότι κι αν κάνουν στην συνέχεια!!!»

 

Στην συνέχεια έσπευσε να κάνει ένα μίνι απολογισμό όλων αυτών των ετών, αφήνοντας … ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης:

 

«Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής και επίπονης  δουλειάς καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές πού ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και αυτή τη χρονιά, να μην ξεχάσουμε και τα παιδιά που ήταν μαζί μας αλλά για κάποιους λόγους αποχώρησαν από την ομάδα ,έχουν και αυτοί πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.

Η επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα θα ήθελα να ευχηθώ να καταξιωθεί γρήγορα στην A’ΕΠΣΑ ,και την επόμενη χρονιά να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους στόχους που θα θέσει.

Για την προσωπική μου επιτυχία θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τη σύζυγό μου Λένα τον πιο φανατικός οπαδός μου και φίλαθλο της ομάδος που δεν έχασε ούτε ένα λεπτό αγώνα ήταν πάντα δίπλα μου  στις καλές αλλά κυρίως στίς δύσκολες στιγμές και μου έδινε δύναμη μαζί με όλη την οικογένειά μου.

Τον φίλο μου Κώστα Μπούρη που ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να ηγηθώ αυτής της Ομάδος από το πόστο του προπονητή και ήταν πάντα δίπλα μου και αυτό είναι το σημαντικότερο , κυρίως στις δύσκολες στιγμές.Φυσικά όσοι χαίρονται για μένα προσωπικά συγκαταλέγονται σε αυτή την ενότητα και εύχομαι να είναι αρκετοί.

Για την επιτυχία της Ομάδος έχουν μερίδιο πολλοί, παίκτες, προπονητικό τιμ, όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν, έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους, ο υπέροχος κόσμος που ακολουθεί πάντα και παντού την ομάδα και γενικά όλοι αυτοί οι οποίοι την αγαπούν και βρίσκονται δίπλα της.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα που έχει αυτή η ομάδα και θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν γρήγορα για το καλό της,είναι το οικογενειακό και άκρως ανθρώπινο  κλίμα που είχε και πρέπει να διατηρηθεί, βάζοντας ΟΛΟΙ το ΕΓΩ τους κάτω από το κοινό καλό του συλλόγου, όταν αυτό επιτευχθεί στον μέγιστο βαθμό, η συγκεκριμένη  ομάδα είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα.

Θα ήθελα επίσης την άνοδο να την αφιερώσω σε δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν  βρίσκονται εν ζωή και είμαι σίγουρος ότι από εκεί πού είναι χαμογελάνε πλατιά για εμένα προσωπικά και για την αγαπημένη τους ομάδα αναφέρομαι στο Νούνο μου Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον κ.Κώστα Αγγελόπουλο.

Όσον αφορά όμως το μέλλον μου στην ομάδα είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης (απολαμβάνουμε λίγο ακόμα τις στιγμές Χαράς των τελευταίων ημερών).

Νομίζω όμως ότι ίσως ήρθε η ώρα ο κύκλος μου στην ομάδα της Κηπούπολης να κλείσει κρατώντας μέσα του πολλές μα πάρα πολλές όμορφες στιγμές. Είναι μία σκέψη την οποία κάνω εδώ και πολύ καιρό και οι επόμενες μέρες και κινήσεις θα δείξουν εάν θα πραγματοποιηθεί!!!

Κηπούπολη κάτι παραπάνω από μία ομάδα.

Κύριοι η λίμνη έχει μεγαλώσει πολύ.»

 

Related posts

Καλφοδήμος: «Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα της επόμενης περιόδου»

Kώστας Παλαιολόγος

Λαζάρου και τη νέα σεζόν στο Φοίνικα Περιστερίου

abola10

Ζαμπούρας: «Συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση!»

Kώστας Παλαιολόγος