free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!»

Στους τομείς που απέτρεψαν από την ομάδα του το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ αναφέρθηκε ο προπονητής του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

 

Ακόμη προσπαθούν να … συνέλθουν στον Ιπποκράτη με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν στην καταδικαστική ήττα με 1-0 από τη  ΑΕ. Περιστερίου στο ματς που έκρινε τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης σεζόν.

 

Η μοιραία φάση του 95ου λεπτού ακόμη … στριφοφυρίζει στο μυαλό όλων και πολύ περισσότερο του προπονητή Κώστα Ζαμπέτας, ο οποίος προσπαθεί και ο ίδιος να συνειδητοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία, το οποίο κρατούσαν οι παίκτες του μέχρι εκείνη τη στιγμή.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«

Ακόμη προσπαθούμε να συνέλθουμε με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το όνειρο της ανόδου.

Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον αγωνισιτκό χώρο από την ΑΕ Περιστερίου. Δημιουργήσαμε και χάσσμε σωρεία ευκαιριών να πάρουμε μία θριαμβευτική νίκη και στο τέλςο το πληρώσαμε. Δυστυχώς για εμάς, μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να μας απειλήσει, αλλά τελικά στο 95 και από μία στημένη φάση προήλθε το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση και μας στέρησε την άνοδο, Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, Αυτό που προέχει, είναι να δούμε μπροστά, να βρούμε τις αδυναμίε ςκαι τα λάθη που κάναμε, ώστε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί κι ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν»

 

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε ο Θοδωρής Χρυσανέστης με τον Πανιώνιο Καισαριανής

Kώστας Παλαιολόγος

«Να τα δώσουμε όλα για νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Θύελλα Περιστερίου-Κορωνίδα 1-0

Abola Team 3