free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσαν οι Τσούκας και Παπακουνάδης με την Αλσούπολη

Υπό τις οδηγίες του ετχνικού Θανάση Ψύλλα (φωτό) θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Λεωνίδας Τσούκας και Σωτήρης Παπακουνάδης 

 

 

 

 

Σε … ταχύτατους ρυθμούς κινούνται στην Αλσούπολη σε ό,τι αφορά την γενικευμένη κινητικότητα που επικρατεί αναφορικά με τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

 

Η εξαιρετική πορεία που διέγραψε τη χρονιά που μας αποχαιρέτησε η ομάδα των βορείων προαστίων στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ φαίνεται ότι έχει ανοίξει την …όρεξη για τα καλά όλων, ευελπιστώντας σε ακόμη καύτερη πορεία στη συνε΄χεια.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η διοίκηση της Αλσούπολης προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπήρξαν από τους σημαντικότερους συντελεστές της εφετινής αξιοσημείωτης πορείας της ομάδας.

 

Ο λόγος για τον έμπειρο μέσο Χρήστο Τσούκα και τον ποιοτικό στόπερ Σωτήρη Παπακουνάδη, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν και την επόμενη σεζόν να φιγουράρουν με τη φανέλα της Αλσούπολης και να προπονούνται υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θανάση Ψύλλια (φωτό).

 

Οι επαφές με τους παίκτες που πρόκειται να συνεχίζουν στην ομάδα, συνεχίζονται με αδιάκοπη ένταση, δεδομένης και της επιθυμίας της τεχνικής ηγεσίας να παραμείνει ο βασικός κορμός.

 

Όσον αφορά την μεταγραφική δραστηρότητα αυτό που προκύπτει βάσει του ρεπορτάζ, είναι ότι θα γίνουν λίγες και συγκεκριμένες κινήσεις σε θέσεις, όπου έχει εντοπιστεί άμεση ανάγκη.

 

  

 

Related posts

Φιλίππου: «Προετοιμαζόμαστε για μία σειρά δύσκολων αγώνων»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Αφήσαμε υποσχέσεις»

Abola Newsroom

Ιωάννου: «Να δώσουμε το 100% κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου»

Kώστας Παλαιολόγος