free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Συμπαίκτες» του Παπαϊωάννου παλαίμαχοι και δημοτικοί φορείς στον Α.Ο. Χαϊδαρίου!

Τοπικοί φορείς και παλάιμαχοι άσοι δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον να αναμιχθούν με τα διοικητικά του Α.Ο. Χαϊδαρίου

 

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλουν οι επόμενες ημέρες στον Α.Ο. Χαϊδαρίου όσον αφορά το διοικητικό μέλλον και το εν γένει οικοδόμημα του συλλογου.

Λίγες ημέρες μετά τη απόφαση του διοικητικού ηγέτη Σπύρου Ππαίωάννου να παραμείνει στον Προεδρικό θώκο της ομάδας παρά τις αρχικές δικές του ενστάσεις και τη δήλωση παραίτησης που είχε θέσει, φαίνετια να αποκτά … συμπαίκτες στη συντονισμένη προσπάθεια, που γίνετια, ώστε η ιστορική και φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να φανεί ακόμη πιο δυνατή κι ανταγωνιστική στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ομάδα παλαιμάχων, αλλά και τοπικών φορέων φέρετια αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του συλλόγου και να προσφέρει ουσιαστικές και καίριες λύσεις

Την ίδια στιγμή αναμένεται το αργότερο μέχρι το ξεκίνημα της προσεχούς εβδομάδας να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ευαίσθητο θέμα της τεχνκής ηγεσίας. Ο Σπύρος Παπαϊωάννου ενδέχετια να συναντηθεί με τον Νίκο Παπαρούνη, ώστε να συζητηθεί από μηδενική βάση το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Ξέσπασε» ο Άγιαξ Ταύρου με νίκη εντός έδρας

Abola Team 2

Δρυμωνίτης (Παπάγος):”Δικαιωμένος που ήρθα στην ομάδα”(vid)

abola10

Διπλό… ανάσα για τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου!

abola10