free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει με τον Νίκο Κουνάδη το Καματερό!

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών Νίκο Κουνάδη προχώρησε η διοίκηση του Καματερού

 

 

 

 

Ομάδα πρότυπο και υπόδειγμα για τους άλλους συλλόγους που συμμετείχαν στις εργασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας αποτέλεσε το Καματερό τη σεζόν που μα ςαποχαιρέτησε.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος παρέμεινε ενωμένος από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να κόβει πρώτη το νήμα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και να πανηγυρίζει δικαιότατα την εκπλήρωση του στόχου της επανόδου στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία της Αθήνας

Η διοίκηση του συλλόγου εκτιμώντας το επιτυχημένο έργο του τεχνικού Νίκου Κουνάδη προχώρησε στην επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών αναφερόμενος στους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να παραμείνει στην άκρη του πα΄γκου του Καματερού και την επόμενη περίοδο σημείωσε τα εξής:

«Οι λόγοι που ανανέωσα έχουν να κάνουν με την ομάδα. Έχει συνέχεια το Καματερό αφού δεν πρέπει να μείνουμε στην άνοδο. Θέλω να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά θεωρώ ότι έχουμε παραπάνω ταβάνι και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, το κλίμα είναι οικογενειακό, υπάρχει ταύτιση απόψεων και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε πολλά να δείξουμε σαν Καματερό και στην Α’ ΕΠΣΑ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας την επόμενη σεζόν υποστηρίζοντας

«Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς. Περίπου στις αρχές Αυγούστου θα πατήσουμε γήπεδο. Τώρα αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην διαδικασία του ξεκαθαρίσματος του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Αντίθετα κοιτάμε όσοι μείνουν να βοηθήσουν αλλά γενικά δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές αφού θα αποκτήσουμε δυο με τρεις παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Θα κινηθούμε στην αγορά για να αποκτήσουμε παίκτες που αγωνίζονται στον άξονα ενώ έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι».

 

Related posts

Μαντζούνης: «Πήραμε μία σημαντικότατη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Επίσκεψη Πατούλη στα «Ριμινίτικα»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε υπομονή»

Kώστας Παλαιολόγος