free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Γ.Σ. Καισαριανής με Μαρίνο Πολυμέρη

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον επιτυχημένο τεχνικό Μαρίνο Πολυμέρη ανακοίνωσε η διοίκηση του Γ.Σ. Καισαριανής

 

 

Την επέκταση της επιτυχημένη του συνεργασίας  με τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Πολυμέρη και τους συνεργάτες του Νίκο Πήττα και Στάθη Δούπκαρη ανακοίνωσε η διοίκηση του ΓΣ Καισαριανής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 

«Η διοίκηση του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή μας Μαρίνο Πολυμέρη και το μόνιμο επιτελείο του Νίκο Πήττα και Στάθη Δούπκαρη.

Ευχόμαστε στον κόουτς καλή σεζόν και ευχόμαστε τέτοια εποχή να σχεδιάζουμε την ομάδα της Β Αθηνών και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. >>

Από την μεριά του ο κοουτς Μαρίνος Πολυμέρης δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα της πόλης μου, την ομάδα που ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα.

Από τώρα κιόλας ξεκινάμε δουλειά και το χτίσιμο της ομάδας της περιόδου 2019-2020 που θα στηριχτεί στα παιδιά που έκαναν  τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο από τότε που ανάλαβε η τωρινή διοίκηση και εγώ με τους συνεργάτες μου, καθώς και σε κάποιες ποιοτικές προσθήκες που θα καλύψουν τα κενά που διέκρινα ότι έχουμε.

Από την μεριά θέτω από την αρχή τον πήχη ψηλά στοχεύοντας στην άνοδο στη Β κατηγορία καθώς η θέση του ΓΣ Καισαριανής δεν είναι στην Γ Αθηνών».

 

 

Related posts

Σκαλτσάς: «Κρατάμε νεαρούς παίκτες με ταχύτητα και κίνητρο διάκρισης»

Kώστας Παλαιολόγος

ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Καββαδίας: «Δείξαμε ότι έχουμε βάθος επιλογών»

Kώστας Παλαιολόγος