free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στην «ευθεία» ο Δούρειος για μεταγραφές ουσίας

Σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους βρίσκεται η διοίκηση των νεοφώτιστων 

 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στον Δούρειο αναφορικά με την γενικευμένη προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ.Η επίτευξη του στόχου της ιστορικής ανόδου στην Β’ Κατηγορία άνοιξε την .. όρεξη όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του συλλόγου της Κυψέλης και άπαντες προσδοκούν τη δημιουργία ενός συνόλου που θα πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικό την ερχόμενη σεζόν και έτοιμο να σταθεί αντάξιο των υψηλών απαιτήσεων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι νεοφώτιστοι είναι σε προχωρημένες επαφές με ορισμένους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο και η γενικότερη αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τον Δούρειο μέσα στις προσεχείς ημέρες να προχωρά σε τελικές συμφωνίες.

Ο τεχνικός Μάκης Ντέτσικας από την πλευρά του έσπευσε να αναφέρει τα εξής: «Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όπου θα συμμετέχουμε την επόμενη σεζόν έχει πολλές ιδιαιτερότητες και υψηλές προσδοκίες. Απαιτείται να έχουμε πολλές εναλλακτικές επιλογές, ώστε να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Εξετάζουμε παίκτες οι οποίοι κυρίως είναι κοντά στη δική μας νοοτροπία και αγωνιστική φιλοσοφία.Όσον αφορά τον τωρινό μας κορμό, διάθεσή μας είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες».

 

Related posts

Ανανέωσε με τον Λευτέρη Καλατζή ο Προμηθέας

Πετρίδης: «Να κρατήσουμε τον ρυθμό μας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (26/11/22)

Abola Newsroom