free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σπουδαία νίκη για τα πιτσιρίκια του Ατρόμητου Χαλανδρίου!

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα είχαμε σήμερα (25/5) το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων κατά τη διεξαγωγή του τελικού της Κ16 Κατηγορίας, ανάμεσα στη ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, με μεγάλο νικητή τους φιλοξενούμενους και τελικό σκορ 1-3. 

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα της Κηφισιάς να ανοίγει το σκορ με τον Χρονακόπουλο στο 16΄, κάνοντας έτσι το 1-0.

Όλα πήγαιναν μια χαρά για την Κηφισιά μέχρι το 26΄ όπου αποβλήθηκε ο Δογάνης, με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες.

Ο Ατρόμητος έπειτα από αυτό το γρήγορο γκολ και την αποβολή της Κηφισιάς 10 λεπτά αργότερα, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανέβασε στροφές και προς το τέλος του ημιχρόνου, πρώτα με τον Γεωργέα στο 41΄έφτασε στην ισοφάριση αλλά και έπειτα με τον Κατσιούλα στο 45΄ σημείωσε το 1-2, περνώντας έτσι μπροστά στο σκορ!

Οι φιλοξενούμενοι στο Β΄ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν και ένα τρίτο τέρμα με τον Γεωργέα στο 68΄, όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

 

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Μητσάκης, Χρονόπουλος, Δογάνης, Βασιλόπουλος (61′ Σταμπολίτης), Κουμπούνης, Τσαπατσάρης, Χρονακόπουλος (70΄Μπάρος), Ντινάκης, Μπουγιούκας, Κάμπας (70′ Κωστόπουλος), Αθανασιάδης (70′ Μαλογρίτσας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Mεσούλη, Πετάνη, Χριστοδούλου, Μανιάτης, Λαμπαδάριος, Καραγεώργος, Γεντίκης, Μάντακας, Γεωργέας, Κατσιούλας (53′ Γιαντανίδης), Κουρακάης (36′ Μυλωνίδης).

 

Related posts

O B’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Δήμος Κασκαντίρης σήμερα στις 9.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Τέλος ο Παύλοβιτς από τα Πετράλωνα-Η δήλωση του έμπειρου προπονητή

abola10

Ο ταλαντούχος επιθετικός Νομικός έμεινε ελεύθερος

abola10