free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Μας γύρισε ξανά η τύχη την πλάτη!»

Στους τομείς που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία, αναφέρθηεκ ο τεχνικός του Πανωινίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς

 

 

 

Το πικρό ποτήρι της απώλειας της ανόδου στην Β’ Κατηγορία γεύτηκε ο Πανιώνιος Καισαριανής για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Με την ιστορική και φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων να χάνει το εισιτήριο ηα αν΄δοου στην … παράταση με 2-1 από τον Ορφέα Αιγάλεω.

 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς, παρά τη δικαιολογημένη του πικρία, έσπευσε να  οπλίσει με κουράγιο τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας το σύνθημα της ανάκαμψης:

 

«Δυστυχώς για δεύτερη διαχοχική σεζόν η τύχη μας γύρισε την πλάτη,. Αν και παραμείναμε ζωντανοί στο τέλος του αγώνα της κανονικής διάρκειας φτάνοντας στην ισοφάριση με ένα πολύ όμορφο γκολ, εντούτοις χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση και μαζί το εισιτήριο ια την παραπάνω κατηγορία.

 

Γενικότερη διαπίστωσή μου είναι ότι οι μεγάλε ςομάδες φαίνοντια στα δύσκολα και αναζητούμε αντίδραση και ανάκαμψη. Θα βρούμε τον τρόπο να φανούμε δυνατοί και την επόμενη σεζόν, Ν ακρατήσουμε τα θετικά της φετινής περιόδου κι από εκεί κι έπειτα να θέσουμε τις βάσεις για μία πρωταγωνιστική πορεία και την επόμενη σεζόν»

 

Related posts

Παλικαρίσια νίκη για Πέρα Κλούμπ

Βασίλης Θεόκλητος

Μανωλάς: «Το δύσκολο είναι να κρατηθείς στην κορυφή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φωστήρας Καισαριανής-ΑΕ Αιγάλεω 2-0

Abola Team 3