free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τεχνικό δίδυμο Μπαρμπαλιά – Ζαρίκου στις Ακαδημίες της Διάνα Ηλιούπολης

Την έναρξη της συνεργασίας της με τους Γιώργο Μπαρμπαλιά ακι Γιώργο Ζαρίκο για τη ανάπτυξη τνω υποδομών της ανακοίνωσε η Διάνα Ηλιούπολης

 

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται στην Διάνα Ηλιούπολης. Με την διοίκηση του συλλόγου των ανατολικών προαστίων να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τιομέα ανάπτυξης των υποδομών και αξιοποίησης των πολλών της ταλέντων.

Κάτω από αυτό το πρίσμα η Διάνα Ηλιούπολης ανακοίνωσε το νέο προπονητικό δίδυμο για την Ακαδημία του συλλόγου, το οποίο θα απαρτίζεται από τους Γιώργο Μπαρμπαλιά και Γιώργο Ζαρίκο.

Η σχετική ανακοίνωση της Διάνα:

«ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΑ

Η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο προπονητικό δυναμικό της Ακαδημίας της των προπονητών ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΡΙΚΟΥ.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχει μακρά θητεία στον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα στον χώρο της προπονητικής των αναπτυξιακών ηλικιών. Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και έπαιξε ποδόσφαιρο σαν κεντρικός αμυντικός στην Δόξα Βύρωνα και στον Εθνικό Αστέρα Καισαριανής. Στην συνέχεια αφιερώθηκε στην προπονητική. Κατέχει το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β και έχει θητεύσει 22 χρόνια στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο υπηρετώντας τους συλλόγους Εθνικό Αστέρα, Αθηναϊκό, Δόξα Βύρωνα και Υμηττό. Είναι παντρεμένος με την Νίκη Σιώρη και έχει δυο παιδιά.

Ο Γιώργος Ζαρίκος, επι σειρά ετών συνεργάτης του Γιώργου Μπαρμπαλιά στον Υμηττό, γεννήθηκε το 1966 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο παίζοντας στην ΑΕΚ και στα εθνικά συγκρότηματα νέων και εφήβων. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της Προοδευτικής, του Ηλυσιακού και της Δόξας Βύρωνα, για να καταλήξει υπηρετώντας τα σωματεία της Αγίας Παρασκευής και του Αστέρα Ζωγράφου. Μέντορας του Γιώργου Ζαρίκου στην προπονητική ήταν ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, με θητεία στα τμήματα υποδομής του Υμηττού. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες.

Οι δυο νέοι συνεργάτες της ΔΙΑΝΑ αρχίζουν δουλειά τις επόμενες ημέρες.

Τους ευχαριστούμε που αποδέχθηκαν την πρόταση της ΔΙΑΝΑ και εντάχθηκαν στο δυναμικό της κορυφαίας Ακαδημίας της Νοτιοανατολικής Αττικής, που διαθέτει 18 τμήματα και περίπου 300 παιδιά.

Καλωσορίσατε Γιώργηδες στην ΔΙΑΝΑ.»

 

 

Related posts

Έρχεται ο Χολαργός!

abola10

Παραιτήθηκε ο Τάσος Δημητρίου από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στις 5 Ιουνίου για τη Νέα Ιωνία