free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γενική Συνέλευση στις 3 Ιουνίου για την Αθηναϊδα

Τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης για τις 3 Ιουνίου ανακοίνωσε η διοίκηση της Αθηναϊδας

 

 

 

Η διοίκηση της Αθηναΐδας ανακοίνωσε πως στις 3/6 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση στα γραφεία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συμφωνα με το αρθρο 16 του καταστατικου της Αθηναιδας περι Γενικης Συνελευσης την Δευτερα 3 Ιουνιου και ωρα 20.00 στα γραφεια της Αθηναιδας οδος Μεγιστης θα πραγματοποιηθει η Ετησια τακτικη Γενικη Συνελευση.

Κατα την τακτικη Γενικη Συνελευση το Διοικητικο Συμβουλιο θα λογοδοτησει για τα πεπραγμενα του κατα τη διαρκεια της θητειας του και υποβαλεται η εκθεση της ελεγκτικης επιτροπης για την διαχειρηση του Διοικητικου Συμβουλιου.Μετα τη λογοδοσια του Διοικητικου Συμβουλιου θα γινει ψηφοφορια με την οποια η Γενικη Συνελευση αποφαινεται για τα πεπραγμενα του Διοικητικου Συμβουλιου και εγκρινει η αποριπτει το Διοικητικο και οικονομικο απολογισμο και απαλασει αυτο απο καθε ευθυνη η αποφαινεται αντιθετα.

Συμφωνα με το αρθρο 17 περι απαρτιας,η Γενικη Συνελευση βρισκεται σε απαρτια αν παρευρισκονται σε αυτη το ημισυ των μελων που ειναι ενταξει ταμειακα.Σε περιπτωση που δεν υπαρχει απαρτια η Γενικη Συνελευση θα συγκληθει μια ωρα μετα την ιδια μερα και στον ιδιο χωρο.Στην επαναληπτικη Συνελευση υπαρχει απαρτια οσα μελη κι αν παραβρισκονται.

Με την παρουσα καλουνται ολα τα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου αλλα και τα μελη της Αθηναιδας οπως παρευρεθουν στην προκαθορισμενη ημερομηνια .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α.ΚΙΝΔΙΛΙΔΗΣ Ν.ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ».

 

Related posts

Λύση συνεργασίας με Δρόσο και Τσαγκάρη

Ρένος Γιαμπουράς

«Έδεσε» τον αρχηγό του Σωτήρη Λεοντίου o ΠΟΨ

Πετρίδης: «Συνδυάσαμε τη νίκη με σπουδαία απόδοση»

Kώστας Παλαιολόγος