free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψάχνουν για το «μπαμ» για την τεχνική ηγεσία στον ΠΟΨ

«Κόλπο-γκρόσο» με προπονητή – όνομα στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας ετοιμάζει η διοίκηση του Γιάννη Πετρίδη (φωτό)

 

 

 

 

Σε διαρκή εγρήγορση βρίσκονται στον ΠΟΨ όσον αφορά την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την άκρη του πάγκου.

Λίγες ημέρες μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, η διοίκηση του Γιάννη Πετρίδη εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις αξιόλογες περιπτώσεις προπονητών. Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων έχουν ξεχωρίζει πέντε- έξι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, εκ των οποίων η μία είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφορά ένα πολύ επιτυχημένο με θητεία ετών στις εραστεχνικές ακτηγορίες της Αθήνας.

Σις προθέσεις των διοικούντων των «πρασίνων» είναι το θέμα της τεχνικής ηγεσίας να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν, ώστε από εκεί κι έπειτα να … τρέξουν τα θέματα που άπτονται στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και πολύ περισσότερο τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.

Αποχαιρέτησε ο Παπαδόπουλος

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό και οικογενειακό κλίμα, ο απερχόμενος προπονητής Βασίλης Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του με τους οποίους διέγραψε δύ εκπληκτικές σεζόν, όπως φυσικά και όλα τα στελέχη της διοίκησης του Γιάννη Πετρίδη. 

 

 

Related posts

«Χτύπησε» ξανά ο Δούρειος!

abola10

«Έκλεισε» Ορούτσι ο Εθνικός Αστέρας

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας»

Kώστας Παλαιολόγος