free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζουν μαζί για τέταρτη σεζόν Απόλλων Χαλανδρίου και Χρήστος Βλάχος

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Βλάχο προχώρησε ο Απόλλων Χαλανδρίου 

 

 

 

Οριστικά με τον Χρήστο Βλάχο στην άκρη του πάγκου του θα εξακολουθήσει να πορεύεται ο Απόλλων Χαλανδρίου και την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός προπονητής για τέταρτη συνεχή σεζόν θα παραμένει κάτοικος βορείων προαστίων αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου κι έτσι θα συνεχίσει το πλάνο πάνω στο οποίο δομείται η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» έχουν εκτιμήσει δεόντως τη μεθοδική δουλειά που έχει παρουσιάσει ο επιτυχημένος προπονητής στο διάστημα των τριών προηγούμενων ετών όπου η ομάδα των βορείων προαστίων έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα αξιοζήλευτο σύνολο, το οποίο βασίζεται κυρίως στο ταλέντο και την ποιλότητα των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών

Έτυσι μετά από συνάντηση που είχαν με τον Χρήστο Βλάχο έδωσαν μέσα σε λίγα λεπτά τα χέρια και πλέον ξεκινούν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους» ο Χρήστος Βλάχος αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση και είχε αναπτυχθεί εξαιρετικό κλίμα, στοιχεία, τα οποία οδήγησαν στην απόφαση μου να συνεχίσω στην ομάδα για τέταρτη διαδοχική σεζόν. 

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να πορεύεται με το ίδιο πλάνο και φιλοσοφία προσβλέποντα ςς εμία ακόμη καλύτερη παρουσία»

 

Related posts

Φιλικό Βετεράνων Αγίας Ελεούσας-ΑΕΚ στην μνήμη Καρασμάνογλου

Πενθεί τον χαμό του πατέρα του ο Γιώργος Γκοβερίνος

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει ακάθεκτη η «Σάντα»!

abola10