free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε με τους Ντάρλα και Κανδαλέπα η Αθηναϊδα

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τους Νίκο Ντάρλα και Σπύρο Κανδαλέπα προχώρησε η ομάδα της Κυψέλης, διατηρώντας τον βασικό της κορμό

 

 

Την προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού, που οδήγησε την ομάδα στην εκπληκτική πορεία του δευτέρου γύρου συνεχίζει ακάθεκτη η Αθηναίδα.

 

Ο διοικητικός ηγέτης Αλέξανδρος Κινδιλίδης και οι στενοί του συνεργάτες συνεχίζουν ακάθεκτοι τις ενέργειες που άπτονται στην δημιουργία ενός πανίσχυρου και συμπαγούς συνόλου, ικανού να διεκδικήσει πρωταγωνισιτκές βλέψεις και στόχους την επόμενη απαιτητική σεζόν στα γήπεδα της Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ.

 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν σε δύο σημαντικές ανανεώσεις σημαντικών παικτών,.

 

Ο λόγος για τον επιθετικό Νίκο Νταρλά, ο οποίος είχ εέρθει στην ομάδα τον περαμσένο Ιανουάριο και την εκτελεστική του δεινότητα και τα 11 γκολ, που πέτυχε εκτόξευς εστα ύψη την ποιότητα της ομάδας και 24χρονο αμυντικό χαφ Σπύρο Κανδαλέπα. Ο τελευταίος να σημειωθεί ότι προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα στελέχη της ομάδας του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη.

 

Την ίδια στιγμή η διοίκηση του λέξανδρου Κινδιλίδη φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών απόκτησης τεσσάρων σπουδαίων παικτών, οι οποίοι με την ποιότητα και την εμπειρία τους ενδέχεται να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο επίπεδο την «Κυρία».

 

 

 

 

Related posts

Με Κούμη στα γκολπόστ η Κηπούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ-ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0

abola10

Ψύλλιας: «Από τα παιχνίδια που δίνουν έξι πόντους!»

Kώστας Παλαιολόγος