free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κρίσιμες ημέρες για τον Θανάση Ζαμπούρα στον Άρη Καλαμακίου

Το ενδεχόμενο επέκτασης της επιτυχημένης του συνεργασίας με τον Άρη Καλαμακίου θα συζητήσει από μηδενική βάση ο Θανάσης Ζαμπούρας (φωτό)

 

 

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν στον Άρη Καλαμακίου οι επόμενες ημέρες αναφορικά με τη χάραξη του σχεδιασμού ου ανάγεται στη επόμενη ιδιαίτερα ααπιτητική σεζόν.

 

Στο επίκεντρο, φυσδικά, βρίσκεται το ευαίσθητο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, η έκβαση του οποίου αναμένεται να καθορίσει σημαντικές εξελίξεις και να διαμορφώσει δεδομένα, σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική φιλοσοφία και νοοτροπία της νεοφώτιστης ομάδας.

 

Ξεκάθαρη πρόθεση της διοίκησης της ομάδας των νοτίων προαστίων είναι να ανανεώσει την επιτυχημένη της συνεργασία με τον Θανάση Ζαμπούρα.

Στην συνάντηση κορυφής, η οποία προβλέπεται να υπάρξει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας οι ιθύνοντες του Άρη Καλαμακίου θα μεταφέρουν την πρίοτασή τους εκφράζοντας τη έντονη επιθυμία τους να ανανεωθεί η επιτυχημένη τους συνεργασία, η οποία σημαδεύτηκε με την ιστορική άνοδο στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ.

Από τη πλευρά του ο έμπειρος προπονητής θα «ζυγίσει] τα υπέρ και τα κατά και ανάλογα θα αποφασίσιε πώς θα πορευτεί, δεδομένου ότι θα ζητήσιε εγγυήσεις που θα εξασφαλίσουν μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνισιτκή παρουσία.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Λύγκος (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη”(vid)

abola10

Ο παίκτης της Πέρα Κλουμπ Σταύρος Ρίζος

Τάσος Ζαφειρίου

Παρελθόν αποτελεί για τον Γαλαξία ο προπονητής Νίκος Παπαδιώτης

Τάσος Ζαφειρίου