free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Όλοι οι παίκτες μας θέλουν να παραμείνουν!»

Στην επιθυμία όλων του των ποδοσφαιριστών αν συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν αν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Αλσούπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Έναν πολύ ευχάριστο «πονοκέφαλο» φαίνονται να αντιμετωπίζουν ήδη στην Αλσούπολη σε ό,τι αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Αυτός δεν είναι άλλος από την επιθυμία όλων των παικτών, όπου απαρτίζουν ο υπάρχον ρόστερ να συνεχίσουν να προσφέρεουν και τη νέα χρονιά  τις πολύτιμες υπηρείες τους.

Το εξαιρετικό κλίμα, αλλά και η οργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, όπου υπάρχει στο σωματείο των βορείων προαστίων

Με τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια να εκφράζει την έκδηλη ικανοποίησή του: «Ήδη έχουμε ξεκινήσει να χαράσσουμε τον σχεδιαμσό μας για τη επόμενη σεζόν. Το πλέον ευχάριστες είναι ότι όλοι οι παίκτες μας που απαρτίζουν τον βσικό κρομό, έχουν εκφράσει ζωηρά τη θελησή τους να παραμείνουν στην ομάδα μας. Και αυτό το στοιχείο από μόνο του αναδεικνύει το εκπληκτικό και άκρως οικογενειακό κλίμα που επκρατεί στην Αλσούπολη. Από εκεί κι έπειτα εξετάζουμε με ιδιαίτερη προσοχή  ορισμένες περιπτώσεις παικτών για τη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού».

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαια η διοίκηση της Αλσούπολης πραγματοποίησε γιορτή με αφορμή την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν, όπου υπήρξαν βραβεύσεις ποδοσφαιριστών όου διακρίθηκαν.

 

  

 

 

 

Related posts

¨Καθάρισε” στο πρώτο μέρος η Λαύρα Αργυρούπολης (2-0)

Abola Team

Πήρε και Τσουμανάι η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος