free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Άρης Καλαμακίου με τον Θανάση Ζαμπούρα

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή των … ανόδων Θανάση Ζαμπούρα προχώρησε ο νεοφώτιστος σύλλογος των νοτίων προαστίων

 

 

 

Οριστικά με τον αρχιτέκτονα της εφετινής ανόδου στην Β’ Κατηγορία, τον Θανάση Ζαμπούρα στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Άρης Καλαμακίου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Στο καθοριστικό ραντεβού, που είχε ο Πρόεδρος Λευτέρης Σφυρίδης με τον επιτυχημένο τεχνικό, διαπιστώθηκε απόλυτη τάυτιση απόψεων ως προς την γενικότερη φιλοσοφία που θα διέπει το σωματείο των νοτίων προαστίων, με άμεση συνέπεια οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να επεκτείνουν την άποψη συνεργασία τους,

 Με αφορμή την οριστικοποίηση της παραμονής του ο Θανάσης Ζαμπούρας σημείωσε τα εξής:

 «Έγινε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Λευτέρη Σφυριδη και έπειτα από συζήτηση  αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και την νέα σεζόν..

Όλα κύλησαν πολυ καλά στην κουβέντα μας καθώς και στις απόψεις και των δυο πλευρών για το μέλλον και τους στόχους της ομάδας.

Χαίρομαι για την επέκταση της συνεργασίας καθώς έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς από την στιγμή που ξεκίνησε η συνεργασια μου με τον Άρη Καλαμακίου.

Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα στελέχη του συμβουλίου έχουν την διάθεσή να δημιουργήσουν χρόνο με χρόνο μια ομάδα που θα λειτουργεί σε πλάνα νορμάλ χωρίς να θέλουν να δημηουργησουν  ομαδα φωτοβολίδα.

Δεν έχουμε στόχο  πρωταθλητισμό παρά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Η ομάδα θα κρατήσει σχεδόν όλο το βασικό κορμό και θα κάνει προσθήκες εκεί που πρέπει.

Ο προγραμματισμός είναι μπροστά μας και θα κοιτάξουμε να τον κάνουμε όσο πιο σωστά γίνεται.»

 

 

 

 

Related posts

Επιστρέφει ο προπονητής Γ. Ματθαίου στον ΑΣ Ποντίων

Abola Team 2

Τέλος ο Αλεξόπουλος από τον Φοίνικα Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

Με Χατζάκη στα γκολπόστ ο Α.Ο. Βριλησσίων!

Kώστας Παλαιολόγος