free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Γιαννακόπουλος από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

 

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Φωστήρα Ηλιούπολης

 

 

Τις συναντήσεις τους με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την φετινή σεζόν συνεχίζουν στον Φωστήρα Ηλιούπολης, σε μία προσπάθεια να βάλουν σε εφαρμογή το πλάνο, που ανάγεται στο σχεδιασμό της επόμενης καθοριστικής περιόδου.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο και μετά από συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες του σωματείου με τον Γιώργο Γιαννακόπουλο, αποφασίστηκε δύο πλευρές να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους.

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα Ηλιούπολης, μετά από μία εξαιρετική σαιζόν που είχε στον σύλλογο των νοτίων προαστίων.

Ο 34χρονος μέσος έπαιξε με τους «κιτρινόμαυρος» σε 32 παιχνίδια, συμπληρώνοντας 2904 λεπτά συμμετοχής και σημείωσε 10 τέρματα. Εκτός του Φωστήρα έχει αγωνιστεί σε Τερψιθέα, Διάνα Ηλιούπολης και Ηλιούπολη.

Όπως αναμένεται εντός των επόμενων ημερών θα βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς ήδη έχει δεχτεί τις πρώτες προτάσεις.

Related posts

Γκλεγκλές: «Απίστευτη παρακαταθήκη για το μέλλον!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Κρατάμε την εξαιρετική εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιμπάκης: «Πολύ προσηλωμένοι στο κομμάτι της τακτικής»