free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει με Ρίζο στο «τιμόνι» ο Άγιαξ Ταύρου

Στην επέκταση της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον Αλέκο Ρίζο προχώρησε η δημοφιλής ομάδα του Ταύρου

 

 

 

Αίσιο τέλος πήρε για τον Άγιαξ Ταύρου το … σίριαλ παραμονής του Αλέκου Ρίζου στην άκρη του πάγκου της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Ο επιτυχημένος προπονητής, διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της απευθείας παραμονής στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Με «όπλο» τις γνώσεις του, αλλά και τη μεθοδική του δουλειά σε όλες τις εκφάνσεις, ο επιτυχημένος κόουτς δημιούργησε όλα τα εχέγγυα και τις απαραίτητες βάσεις, ώστε η δημοφιλής ομάδα του Ταύρου να εκπληρώσει τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής.

Γεγονός το οποίο αποτέλεσε ισχυρό διαπραγματευτικό ατού για τον ίδιο στις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες του σωματείου, οι οποίοι με τη σειρά τους εκτίμησαν δεόντως το έργο του και του πρότειναν την επέκταση της συνεργασίας τους και την επόμενη περίοδο

Ο Αλέκος Ρίζος είπε το πολυπόθητο «ναι» και θα είναι και την επόμενη σαιζόν στον Άγιαξ Ταύρου.

Μετά από αυτή την ευχάριστη κατάληξη στον Άγια Ταύρου ξεκινούν με ιδιαίτερη «ζέση» και δίψα για επιτυχίες τη διαδικασία του σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά, με την διοίκηση και τον έμπειρο προπονητή να προετοιμάζουν μία ομάδα που θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ.

 

 

Related posts

Τον έμπειρο επιθετικό Χρ. Σαλαπάτα πήρε το Καματερό

Abola Team 3

Μάνος Τσουτσουδάκης (Χολαργός): “Ο όμιλος κρύβει παγίδες”

Τάσος Ζαφειρίου

Μαντζούνης: «Τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Χολαργό»

Kώστας Παλαιολόγος