free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει με τον Αντώνη Κουφογιαννάκη στον πάγκο η Κοψαχείλα

Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν ο Αντώνης Κουφογιαννάκης θα εξακολουθεί να ηγείται των τυχών της Κοψαχείλας 

 

 

 

Την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών φιλοδοξούν να συνεχίσουν στην Κοψαχέιλα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων επιθυμούν να «πατήσουν» πάνω στις ράγες της εξαιρετικής πορείας που διέγραψε εφέτος η ομάδα και να θέσει τις απαραίτητες βάσεις για τις επιτυχίες της επόμενης σεζόν.

Κάτω από αυτό το πρίσμα η διοίκηση επέκτεινε τη συνεργασία της με τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών Αντώνη Κουφογιαννάκη, στο πρόσωπο του οποίου εξαργύρωσε την εμπιστοσύνη της.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται των τυχών της Κοψαχείλας για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω στο τιμόνι της ομάδας. Υπήρξε απόλυτη τύτιση απόψεων με τη διοίκηση και όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο πνεύμα των επιτυχιών. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας θα είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός»

Ανανέωσε ο Φόνσος

Ο Στέφανος Φόνσος άνοιξε τον … χορό των ανανεώσεων από πλευράς ποδοσφαιριστών για την Κοψαχείλα. Στη συναντηης που είχε ο ποιοτικός μπακ με κορυφαία διοικητικά στελέχη συμφώνησε σε όλα και ως εκ τούτου θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο για μία ακόμη σεζόν.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, οι άνθρωποι της Κοψαχείλας είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ.

 

  

 

 

 

 

Related posts

Δημητρίου: “Δύο διαιτησίες δωρεάν για τις ομάδες”

abola10

Απόλλων Χαλανδρίου-Άτταλος 5-2

Abola Team 3

«Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου μέρους»

Kώστας Παλαιολόγος