free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε και ο Βαγγέλης Καπάνταης με τον ΠΟΨ

Στην επέκταση της συνεργασίας του με την φιλόδοξη ομάδα του Ψυχικού προχώρησε ο 21χριονος ακραίος αμυντικός

 

 

 

Την προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού που ηγήθηκε της εκπληκτικής πορείας στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ κατά τη διάρκεια της περιόδου που μας πέρασε, συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΟΨ.

Ο Διοικητικός Ηγέτης Γιάννης Πετρίδης και οι στενοί του συνεργάτες εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους που ανάγονται στη διατήρηση ακλόνητου του κορμού που ηγήθηκε στο περυσινό εγχείρημα, δημιουργώντας παράλληλα τις υγιείς και στέρεες βάσεις για τη δημιουργία ενός πολύ δυνατού κι ανταγωνιστικού συνόλου, που θα πληροί τις προδιαγραφές να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στον «μαραθώνιο» της επόμενης χρονιάς.

Κάτω από αυτό το πρίσμα η ομάδα του Ψυχικού προχώρησε σε μία ακόμη ανανέωση, αφού έδως ετα χέρια και με τον Βαγγέλη Καπάνταη

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός θα παραμείνει για τέταρτη σαιζόν στον σύνολο. Και τις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ήταν βασικός, καθώς μετράει 77 παιχνίδια και 5929 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει σημειώσει 2 τέρματα. Την φετινή μόνο χρονιά μέτρησε 1808 λεπτά σε 23 παιχνίδια που έπαιξε και σημείωσε 1 γκολ.

Εκτός του ΠΟΨ έχει αγωνιστεί και με την φανέλα του Παπάγο.

 

 

Related posts

Καλφοδήμος: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε»

Kώστας Παλαιολόγος

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team

«Έδεσε» και τον Χρήστο Χρανιώτη o ΠΟΨ