free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με Δαδίτσο και τη νέα σεζόν η Κηπούπολη στο τεχνικό τιμ

Συνεχίζει ο Κώστας Δαδίτσος στην Κηπούπολη και τη ερχόμενη σεζόν προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο νευραλγικό πόστο εκγύμνασης τερματοφυλάκων

 

 

 

Τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν συνεχίζουν ακάθεκτοι στην Κηπούπολη, ευελπιστώντας στη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Δημήτρη Φιλίππου στην τεχνική ηγεσία οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α’ Κατηγορία κινήθηκαν μεθοδικά και με αστραπιαίες ενέργειες προχώρησαν στην επέκταση ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου που πλαισιώνει τον Δημήτρη Φιλίππου στο τεχνικό επιτελείο.

Για τον Κώστα Δαδίτσο ο λόγος.

Η Κηπούπολη ανακοίνωσε πως συνεχίζει με προπονητή τερματοφυλάκων τον Κώστα Δαδίτσο.

Ο έμπειρος τεχνικός θα προπονεί και τόσο την Ακαδημία, όσο και την ανδρική ομάδα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων , Ακαδημίας και Α΄ομάδος Κώστα Δαδίτσο».

Από εκεί κι έπειτα έχουν ήδη ξκινήσει μέσα σε πολύ καλό κλίμα οι πρώτες συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ηγήθηκαν του εφετινού εγχειρήματος της ιστορική ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Με την προοπτική να παραμείνει σχεδόν ακέραιος ο βασικός κρομός τη ομάδα ςκαι να γίνουν προσεκτικές μεταγραφές με στοχευμένε ςκινήσεις σ εθέσεις όπου έχει εντοπιστεί άμεση ανάγκη.

Related posts

Παπαρούνης: «Να δημιουργήσουμε ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΦΑΣΕΙΣ 0-0 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 30-10-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Νίκη για τα ψυχωμένα Σούρμενα!

abola10