free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει και ο Αλέξανδρος Μάριος Λημνιός στον Αθηναϊκό

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον χαρισματικό προχώρησαν οι «Λόρδοι»

 

 

Το … ρεσιτάλ των ανανεώσεων παικτών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για τον Αθηναϊκό!

 

Η νέα διοίκηση των Βυρωνιωτών μετά την διευθέτηση του θέματος της τεχνικής ηγεσίας και της έλευσης του Γιώργου Παρασκευαϊδη στο «τιμόνι» αντί του Χρήστου Κιούρκου που αποχώρησε (σ.σ. με επόμενο προορισμό τον Α.Ο. Χαϊδαρίου) έχει βάλει για τα καλά … μπροστά τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου,.

Με τη προοπτική οι «ερυθροκίτρινοι» να πραγματοποιήσουν ανάλογη και ει δυνατόν ακόμη καλύτερη πορεία συγκριτικά με τη σεζόν που μας πέρασε.

Κάτω από αυτό το πρίσμα οι «Λόρδοι» προχώρησαν σε μία ακόμη ανανέωση ενός παίκτη που αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της αξιομνημόνευτης πορείας που πραγματοποίησε ο Αθηναϊκός στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Ο λόγος για την παραμονή του Αλέξανδρου Μάριου Λημνιύ,.

Σην καθορισιτκή επαφή που είχε ο Τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Μητροφάνης με τον χαρισματικό φορ αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να επεκτείνουν την επιτυχημένη τους συνεργασία.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Λημνιός αποκτήθηκε την περαμένη σεζόν από τα Πετράλωνα κι αφού αγωνίστηκε συνολικά 1.298 λεπτά σημείωσε έξι γκολ, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας.

 

Related posts

Παπαρούνης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Ανάλογη χρονιά επιτυχιών και το 2019»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μεγαλουργεί» ο Θρίαμβος Xαϊδαρίου με Χρήστο Τάσση στον πάγκο!

Kώστας Παλαιολόγος