free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νέος γυμναστής στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Κοσμάς Στράτος

Ο Κοσμάς Στράτος ανέλαβε το νευραλιγκκό πόστο του γυμναστή της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, με τον Νίκο Κανταρτζόγλου να αναλαμβάνει το αντίστοιχο του προπονητή τερματοφυλάκων

 

 

 

 

 

 

Ραγδαίες και ουσιαστικές είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου αναφορικά με την διαμόρφωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας που θα κληθεί την ερχόμενη σεζόν να παλέψει για μία καλή παρουσία στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Τσακόγιωργας με τους στενούς του συνεργάτες έσπευσαν να διευθετήσουν το συντομότερο δυνατό την εκκρεμότητα που αφορούσε την ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου , ώστε ο προπονητής Βαγγέλης Τσιώλης να έχει σαφώς πιο εύκολο έργο να επιτελέσει. Όπως φυσικά και να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα η ομάδα και αν θέσει τις υγιείς βάσεις, που θα της επιτρέψουν να στοχεύσει σε μία πορεία ακόμη καλύτερη από την περυσινή.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, ήρθαν σε συμφωνία με τον άξιο και απόλυτα επιτυχημένο γυμναστή Κοσμά Στράτο, που έρχεται να καλύψει το κενό του Σωτήρη Κακαργιά.

Με όπλο τις πολλές του γνώσεις, ο Στράτος έρχετια να προσδώσει ποιότητα, αλλά και να αναβαθμίσει αγωνιστικά την ομάδα. Κάτι τέτοιο, άλλωστε μαρτυρά το πλούσιο βιογραφικό του, αφού έχει να επιδείξει θητεία σε επαγγελματιούς συλλόγους κατά το παρελθόν, όπως σε Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ ΓιάννιναΚέρκυρα και Λάρισα.

Επίσης για τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων επιλέχτηκε ο Νίκος Κανταρτζόγλου

 

 

 

 

Related posts

Φάρος: «Ό,τι κάνουμε είναι ομαδική δουλειά, εγώ απλά φαίνομαι»

Γιώργος Ανανίδας

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2-0 (vid)

abola10

Στην Ηλιούπολη ο Γιώργος Μπουτίβας

Kώστας Παλαιολόγος