free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νέος Πρόεδρος ο Πέτρος Μαρμαρινός στιον Αστέρα Ζωγράφου

Ο Πέτρος Μαρμαρινός αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο της ομάδας του Αστέρα Ζωγράφου (φωτο)

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στα διοικητικά δρώμενα του Αστέρα Ζωγράφου.

Στο πλαίσιο των πρόσφατων ζυμώσεων που έγιναν, προέκυψε νέος ισχυρός κορμός, ο οποίος απαρτίζεται από αρκετά καινούρια δυναμικά και ικανά στελέχη, τα οποία δείχνουν τρομερή όρεξη και κέφι να συνδράμουν όσο μπορούν, ώστε ο φιλόδοξος και δημοφιλής σύλλογος να θέσει τις απαραίτητες βάσεις, που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις την επόμενη σεζόν στην Β’ Κατηγορία.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η καινούρια διοικούσα επιτροπή που εξελέγη ανακήρυξε νέο Πρόεδρο τον Πέτρο Μαρμαρινό, ο οποίο παίρνει την σκυτάλη από τον Δημήτρη Αναστασίου,. Με την προοπτική να δημιουργήσει τα εχέγγυα, για μία άριστη οργάνωση και στελέχωση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα.

Από εκεί κι έπειτα η σύσταση του διοικητικού κορμού προβλέπεται να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όπου και θα γνωστοποιηθούν πλήρως τα καινούρια πόσταπου θα κατανεμηθούν.

Πρώτη προτςεραιότητα της νέας διοίκησης αναμένεται να είναι η διευθέτηση του θέματος της τεχνικής ηγεσίας. Με τις πιθανότητες παρμαονής του Γιάννη Χερίδη να παρουσιάζονται αυξημένες.

 

 

 

  

 

Related posts

«Επένδυση» με Νικολακόπουλο η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Με σεβασμό στον Γ.Σ. Καισαριανής»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»