free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Προέχουν οι ανανεώσεις για τον σχεδιασμό»

To στίγμα του για τη χάραξη του σχεδιαμσού του Α.Ο. Χαίδαρίου έδωσε ο Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται άπαντες Α.Ο. Χαίδαρίου σε ό,τι αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Η έλευση του Χρήστου Κιούρκου στην τεχνική ηγεσία έχει δώσει τη δυνατότητα στον Διοικητικό ηγέτη Σπύρο Παπαϊωάννο και τους στενούς του συνεργάτες να επισπεύσουν, με σκοό να επιλύσουν τα πολλά «ανοιχτά» καυτά θέματα που απασχολούν το δημοφιλές σωματείο το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να θέσουν τις υγιείς και στέρεες βάσεις που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν μία πρωταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας

Ο τεχνικός Χρήστος έσπευς ενα δώσει το δικό του στίγμα σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες οπου αφορύν τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου:

«Βρισκόμαστε σε διαρκείς συζητήσεις αρχικα΄με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την εφετινή σεζόν. Ξεκάθαρή μας επιδίωξη είναι να διατηρήσουμε τον βασΙκό μας κορμό. Προέχουν οι ανανεώσεις, οι οποίες θα μαςδ είξου στη συνέχεια που θα πρέπει να στοχεύσουμε, ώστε να καλύψουμε τυχόν κενά  με προσεκτικές και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις.

Περιμένουμε στις αρχές της εβδομάδας κάποιες απαντήσεις από σημαντικούς μας παίκτες, ώστε να δούμε πώς θα πορευτούμε στη συνέχεια».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κιλιμτζίδης: «Κάναμε την κορυφαία μας εμφάνιση!»

Κουσάνας: «Να φανούμε πιο συνεπείς στην έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Στέλιος Μουντανάρης ο προπονητής του Πανερυθραϊκού,

admin