free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δυναμική επιστροφή Δημήτρη Θανόπουλου στον Άρη Πετρούπολης

Με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης θα αγωνίζεται ξανά μετά από διάλειμμα ενός έτους ο Δημήτρης Θανόπουλος 

 

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Δημήτρη Θανόπουλου πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης!

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου και δημοφιλούς σωματείου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες κινήσεις έδωσαν τα χλέρια με τον έμπειρο και χαρισματικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετάαπό ένα  χρόνο , με την προοπτική να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών και να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να φανεί πολύ πιο ανταγωνιστική την ερχόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στέφθηκε Πρωταθλητής του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Φωστήρα αναμένεται να αποτελέσει ένα απο τα σημαντικότερα «εργαλεία» για τον νέο τεχΝικό ηγέτη Γιάννη Γαζή και σίγουρα με την έντονη προσωπικότητά του θα ηγηθεί του νέου εγχειρήματος.

Ο 32χρονος επιθετικός (σ.σ. γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1987), στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στα «σαλόνια» του έβδομου ομίλου της Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου μετρώντας  9 συμμετοχές, ενώ  πέτυχε 6 γκολ.

Πέραν του Άρη Πετρούπολης,έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό, όπως μαρτουρούν οι θητείες του σε Ηλυσιακό, Κηφισιά, Ιάσονα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ζάκυνθο. Παναιτωλικό, ΠΑΟ Νέοι Επιβάτες, Λαμία, Παναχαϊκή, Πανθρακικό, Θρασύβουλο, ενω΄έχιε ξεκνήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

 

 

Related posts

Έκανε το “μπαμ” η Αργυρούπολη!

Abola Team

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-1

abola10

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος