free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νέο ξεκίνημα με Γιώργο Οικονομόπουλο για τον ΠΟΨ

Στον άνθρωπο που οδήγησε τον Κένταυρο Βριλησσίων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ εμπιστεύθηκε η ομάδα του Ψυχικού την τεχνική της ηγεσία

 

 

 

 

 

Στο πρόσωπο του Γιώργου Οικονομόπουλου βρήκε ο ΠΟΨ τον άνθρωπο στον οποίο εμπιστεύθηκε τα κλειδιά της τεχνικής του ηγεσίας μετά την αποχώρηση του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Ο Διοικητικός Ηγέτης Γιάννης Πετρίδης και οι στενοί του συνεργάτες μετά από πολύ προσεκτικούς χειρισμούς προχώρησαν στην τελική συμφωνία με τον επιτυχημένο προπονητή, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε, οδήγησε τον Κένταυρο Βριλησσίων στην εκπλήρωση του στόχου της ιστορικής ανόδου στην Α’ Κατηγορία, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκηση του ΠΟΨ.

«Ο Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας ως Τεχνικού της Α’ Ομάδας με τον κ. Γεώργιο Οικονομόπουλο.

Ο κ. Οικονομόπουλος αποτελεί έναν έμπειρο και έγκριτο τεχνικό ποδοσφαίρου που συνδυάζει την υψηλού επιπέδου επιστημονική του κατάρτιση με τη σημαντική εμπειρία του, κυρίως σε ανώτερες κατηγορίες. Παράλληλα, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει εργατεί από σημαντικές θέσεις σε ομάδες των επαγγελματικών εθνικών κατηγοριών, καταγράφοντας αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Στενός συνεργάτης στη θέση του Βοηθού Τεχνικού και Γυμναστή θα είναι ο Κκ. Άγγελος Ναστούλης, ο οποίος αποτελεί επί σειρά ετών ισχυρό μέλος της Ομάδας μας και διακρίνεται για την υψηλή αποτελεσματικότητά του.

Καλωσορίζουμε τον κ. Οικονομόπουλο στη μεγάλη οικογένειά μας και του ευχόμαστε να βάλει τη δική του σφραγίδα στις επιτυχίες του ιστορικού Συλλόγου μας»  

Related posts

Αποχώρηση Μυτιληνού από τη Λαύρα Αργυρούπολης

abola10

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης 1-0 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Abola Team

Φιλίππου: «Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά με τον Θανάση Ψύλλια»

Kώστας Παλαιολόγος