free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με τον Στάθη Πανακούλια η Πέρα Κλουμπ

Στην επέκταση της συνεργασίας τηςμε τον νεαρό τεχνικό προχώρησε η διοίκηησ του συλλόγου των νοτίων προαστίων

 

 

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να «πατήσουν» πάν στην εκπληκτική πορεία που διέγραψαν στη διάρκεια της εφετιν΄ςη εξαίσιας σεζόν προχωρούν στην Πέρα Κλουμπ στην χάραξη του σχεδιασμού τους για τη επόμενη απαιτητική περίοδο.

Η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων έχασε στις … λεπτομέρειες το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Κτηγορία και αυτή η παράμετρος φαίνεται ότι έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των ιθυνόντων του σωματείου

Όπως ήταν φυσιολογικό αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με τον πρωτεργάτη της επιτυχίας τον νεαρό και ταλαντούχο προπονητή Στάθη Πανακούλια, με τον οποίο και υπήρξε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν.

Επί των ημερών του οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ακόμα κι σε μέρες που δεν ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ξεκινούν με ιδιαίτερη όρεξη τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες ανανεώσεις, ενώ θα προχωρήσουν και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα χρειαστούν, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο δυνατό και την επόμενη αγωνιστική σαιζόν.

 

 

Related posts

Επικράτησε στην έδρα του ο ΑΟ Καλαμακίου (4-2)

Abola Newsroom

Ντέτσικας: «Να τελειώσουμε ιδανικά τη χρονιά»

Ο Αστέρας Εξαρχείων 2-1 τον ηρωικό και άτυχο ΑΟ Κωφών

Abola Team 3