free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε με τον Βείζάι και απέκτησε Τσουμάγκα η Κοψαχείλα

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώτο της σκόρερ Φώτη Βεϊζάι (διακρίνεται στη φωτό με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μαρκαντίνο) και την απόκτηση του Δημήτρη Τσουμάγκα προχώρησε η Κοψαχείλα 

 

 

 

Σήκωσαν … μανίκια στην Κοψαχείλα σε ό,τι αφορά τη χάραξη του σχεδιααμού της επόμενης απαιτητικής περιόδου. Ο Διοικητικός Ηγέτης Παναγιώτης Μαρκαντίνος και οι στενοί του συνεργάτες μετά την επέκταη της συνεργασίας τους με τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη για πέμπτη διαδοχική σεζόν, ξεκίνησαν με ιδιαίτερη όρεξη τις ενέργειές τους που άπτονται στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

 

Οι πρώτες τους κινήσεις συνοδεύτηκαν με εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Συγκεκριμένα με τη φανέλα της Κοψαχείλας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Φώτης Βεϊζάι. Ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου και από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της Κοψαχείλας και αναμένεται και την επόμενη σεζόν να … φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας των νοτίων προατίων προχώρησαν ακι στην πρώτη τους εφετινή μεταγραφή, αφού ενέταξαν στο δυναμικό τους τον τον εξαίρετικό μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τσουμάγκα, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα των Τραχώνων.

 

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Επικίνδυνη ομάδα τα Βριλήσσια»

«Μπαμ» με Τουμάση ο ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

«Η εξασφάλιση της παραμονής η καλύτερη επιβράβευση»

Kώστας Παλαιολόγος