free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τέλος ο Καρύδης από το «τιμόνι» της ΑΕ Ηρακλείου

Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι εξώθησαν σε παραίτηση του Άγγελο Καρύδη από την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Ηρακλείου

 

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Καρύδης αποφάσισε για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους να αποχωρήσει αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό σητν άκρη του πάγκου του ιστορικού συλλόγου των βορείων προαστίων.

Με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Άγγελος Καρύδης γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Ηρακλείου.

«Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν τη συνέχιση της συνεργασίας με την Α.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ . Ευχαριστώ την οικογένεια Ηρακλείου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου τους ποδοσφαιριστές μου για τα συναισθήματα σε αυτή την πορεία που διανύσαμε μέσα από πολλές δυσκολίες .Ευχαριστώ , τους συνεργάτες μου Γκαλίτσιο ,( γυμναστή ) Θεοφανίδη ,(φροντιστή ) Γρηγόρη (φυσιοθεραπευτή) , Βότσιο Γεώργιο ( γενικό αρχηγό). Ευχαριστώ τον Θωμακο Γεώργιο (τεχνικό διευθυντή ακαδημίας ) για την άψογη συνεργασία και στους συνάδερφους προπονητες της ακαδημιας .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Σωτήρη Σολωμό και τον επενδυτή Κωστόπουλο Αθανάσιο για την άψογη συνεργασία και την ποδοσφαιρική τους σκέψη και ποιότητα τους ως άνθρωποι Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της .

Με εκτίμηση ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ»

 

 

 

Related posts

Κωνσταντινίδης αντί Ράμμου στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Διαπρέπει στην σουηδική Γιένσεπινγκ ο Γρηγόρης Συράκος

Γκολ και θέαμα Απόλλων Χαλανδρίου και Παλαιό Φάληρο!

abola10