free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός στην Κηπούπολη!

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με εννιά ποδοσφαιριστές του βασικού τους κορμού προχώρησαν οι νεοφώτιστοι

 

 

 

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται στην Κηπούπολη η χάραξη του σχεδιασμού που αφορά στην επόμενη απαιτητική σεζόν. Από την στιγμή κατά την οποία επισφραγίστηκε η παραμονή του αρχιτέκτονα της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Δημήτρη Φιλίππου στην άκρη του πάγκου, οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου των δυτικών προαστίων .. σήκωσαν μανίκια αποσκοπώντας στη διατήρηση του εκπληκτικού κορμού που ηγήθηκε της φοβερής πορείας με τερματικό σταθμό την κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αθήνας!

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Κηπούπολη γνωστοποίησε την παραμονή εννιά παικτών που συνέθεσαν τον βασικό κορμό στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Τζαμαλής, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος Θεόδωρος, Αγγελόπουλος Γιώργος, Μωραϊτης, Κουμής, Λαγός, Βλάσσης και Ζούκας ήταν οι παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους «κόκκινους».

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές,

Τζαμαλή Βασίλειο,Ανδρέα Πολυζωγόπουλος , Αγγελόπουλο Θόδωρο, Αγγελόπουλο Γεώργιο , Μωραίτη Χρήστο , Κούμης Γεώργιος , Λαγός Παναγιώτης , Βλάσσης Αθανάσιος , Ζούκας Γεώργιος».

Related posts

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 Νέα Ιωνία-Μικρασιατικός

Abola Team 3

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Παρουσιάστηκε ο νέος «Ήλιος»

Ρένος Γιαμπουράς

O αρχηγός του ΑΟ Ιάσων Ιλίου Θόδωρος Ριζάς

Τάσος Ζαφειρίου