free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το τιμόνι του Γκυζιακού στον Κώστα Ζαμπέτα

Στην έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Ζαμπέτα για την άκρη του πάγκου του προχώρησε ο Γκυζιακός

 

 

 

 

Στο πρόσωπο του Κώστα Ζαμπέτα βρήκαν στον Γκυζιακό τον άνθρωπο, όπου εμπιστεύθηκαν τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας.

Οι ιθύνοντες των «πορτοκαλί» μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Βαγγέλη Ρεμούνδο, ο οποίος επέστρεψε στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας των ακαδημιών,κινήθηκαν ταχύτατα και μεδοθικά και με συντονισμένες ενέργειες έδωσαν τα χέρια με τον Κώστα Ζαμπέτα, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από τον Ιπποκράτη. όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του για ένα διάστημα δυόμιση ετών.

Ο νέος τεχνικός του Γκυζιακού έχει να επιδείξει πολύ αξιόλογο βιογραφικό, αφού έχει θητεύσει σε Παπάγο (σ.σ. στην Α’ Κατηγορία), Λαύρα Αργυρούπολης, Κηπούπολη, Κολωνό, Φοίνικα Περιστερίου, ενώ η τελευταία χρονικά ομάδα του ήταν ο Ιπποκράτης, τον οποίο λίγο έλειψε να οδηγήσει στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία. 

Αναφερόμενος στην νέα … πρόκληση που ανοίγει μπροστά του στην προπονητική του διαδρομή, ο Κώστας Ζαμπέτας τόνισε τα εξής:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα για το γεογνός ότι αναλαμβάνω μία ομάδα με την δυναμική και με ιστορία στον χώρο του αθηναίκού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Γκυζιακός

Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναμπούμε στη διαδικασία της Β’ ΕΠΣΑ αφού στον Ιπποκράτη προσφέραμε τα πάντα Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Δημήτρη Καββαδία για την ευκαιρία που μου έδωσε να αναλάβω μία ομάδα με τα χαρακτηριστικα του Γκυζιακού

Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το σχεδιασμό της ομάδας με στόχο να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική».

 

 

 

 

Related posts

«Έκλεισε» Βασίλη Χαλά ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Σοκ με Θεοδωρακάτο στο Γαλάτσι!

Κώστας

Τζώτζης: «Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη»