free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρέμεινε και ο Χρήστος Οικονόμου

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Οικονόμου ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου του Ψυχικού

 

 

 

 

 

Την προσπάθεια διατήρησης σχεδόν ακέραιου του εκπληκτικού βασικού κορμού, όπου οδήγησε την ομάδα στην εξαιρετική της πορεία στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ στη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, συνεχίζουν ακάθεκτοι στον ΠΟΨ!

Ο Διοικητικός Ηγέτης Γιάννης Πετρίδης και οι στενοί του συνεργάτες μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική ανανέωση, αφού έδωσαν τα χέρια και με τον Χρήστο Οικονόμου

 

Ο 19χρονος άσος κατά την περσινή σαιζόν έπαιξε σε 6 παιχνίδια, μιας και έπαιξε στο δεύτερο μισό και έδειξε τον πολύ καλό πρόσωπο. Εκτός του ΠΟΨ έχει παίξει και στον Απόλλωνα Χαλανδρίου κι αναμένεται να αποτελέσει και την προσεχή σεζόν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον νέο προπονητή των «πρασίνων» Γιώργο Οικονομόπουλο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Ο ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την αανέωση της συνεργασίας για τη νέα σεζόν με τον ποδοσφαιριστή μας Χρήστο Οικονόμου.

Ο Χρήστος οικονόμου, γεννηθείς το 2000, θα αγωνιστεί για 2η συνεχή χρονιά στον Σύλλογό μας όπου κατέγραψε 419’ πέρυσι. Διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και αγνωίζεται με επιτυχία τόσο ως ακραίος οπισθοφύλακας, όσο και ως αμυντικός μέσος.

Νιώθουμε τη βεβαιότητα ότι η προοπτική του στη φιλόδοξη ομάδα μας είναι μεγάλη, λόγω των σπάνιων στοιχείων που διέπουν τον χαρακτήρα του , αγωνιζόμενος πάντα με μεγάλο σθένος.

Η διοίκηση του εύχεται πρωτίστως σιδερένια υγεία και να ζήσει ιστορικές επιτυχίες με τον Σύλλογό μας»

 

 

 

Related posts

«Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Αθανασιάδης από την ΑΕ Χαλανδρίου

Abola Team

Ψύλλιας: «Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός»

Kώστας Παλαιολόγος