free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπάσιμο» του Αθηναϊκού για τον Μπότο!

Δυνατά για την απόκτηση του 30χρονου αξιόλογου γκολκίπερ κινείται η δημοφιλής ομάδα του Βύρωνα

 

 

 

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την ξέγφρενη μεταγραφική εξόρμηση των ιθυνόντων του Αθηναϊκού.

Τα άτομα που πλαισιώνουν την καινούρια διοικητική ηγεσία των «Λόρδων» συνεχίζουν απτόητοι τις προσπάθειές τους που ανάγονται στην δημιουργια ενός πανίσχυρου συνόλου, το οποίο θα προσβλέπει ψηλά και την νέα αγωνιστική περίοδο, αναζητώντας ποδοσφαιριστές που έχουν να επιδείξουν πλούσιο βιογραφικό και παράλληλα παραστάσεις αγώνων υψηλής κρισιμότητας και έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις κι επιδιώξεις.

Ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Μητρογιάννης συνεχίζει τις επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του συλλόγου και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Αλέξανδρος Μπότος.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τα Πετράλωνα βρίσκεται ψηλά στις μεταγραφικές επιδιώξεις των «ερυθροκίτρινων», ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και ορισμένων ακόμη ερασιτεχνικών ομάδων της Αθήνας.

Ο Μπότος με θητεία σε Παναιγιάλειο, Τράχωνες, Φωστήρα, Ολυμπιακό Λαυρίου, Κερατσίνι, Απσρόπυργο, Γλυκά Νερά και Α.Ε. Πετραλώνων βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και εφόσον παρουσιαστεί ταύτιση απόψεων τότε οι δυο πλευρές θα προχωρήσουν σε συμφωνία.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μελένος: «Θα δουλέψω σκληρά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της Διάνα»

Γιώργος Ανανίδας

Διάνα: Συνεχίζονται τα έργα καλλωπισμού και συντήρησης

Γιώργος Ανανίδας

Πέρασε με τεσσάρα ο Χαραυγιακός από την Αργυρούπολη

abola10