free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν οι Σάσσαλος και Βαρελάς από τον Α.Ο. Περιστερίου

Στη λύση της συνεργασίας τουςμε τον Α.Ο. Περιστερίου προχώρησαν ο τεχνικός ηγέτης Σάκης Σάσσαλος (φωτό) και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ανδρέας Βαρελάς

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στον Α.Ο. Περιστεριου και καθορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τον σχεδιασμό και πολύ περισσότερο το μέλλον του φιλόδοξου και δημοφιλούς σωματείου.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των [κυανόελυκων» αποτελεί πλέον ο Σάκης Σάσσαλος.

Ο πολύπειρος κι επιτυχημένος τεχνικός δεν συμφώνησε με τη διοίκηση στο πρότζεκτ της επόμενης περιόδου, με άμεση συνέπεια οι δύο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους.

Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Σάσσαλος ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο όταν βρισκόταν στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και με όπλο την μεθοδική του δουλεια, τιος γνώσεις, αλλά και τον σεβασμό που εξέπεμπε προς τους ποδοσφαιριστές του δημιούργης εένα αξιοζήλευτο σύνολο, το οποίο μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο οδηγώντας την ομάδα στην εκπλήρωση του στόχου της παραμονής

Μαζί με τον έμπειρο τεχνικό αποχώρησε και ο Ανδρέας Βαρελάς που ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου και βοήθησε αρκετά τα τελευταία χρονια από το δικό του πόστο.

Related posts

Δυνατή μεταγραφή με Κραψίτη οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 3

Κάτσικας: «Μας στοίχισαν το χαμένο πέναλτι και η αποβολή»

Kώστας Παλαιολόγος

Ξεσηκωμός στο Χαϊδάρι!

Abola Team