free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Καπλάνης στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Με τη φανέλα του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο έμπειρος φορ (φωτό)

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση εξακολουθούν να βρίσκονται οι ιθύνοντες του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης αναφορικά με τη χάραξη του σχεδιασμού της ερχόμενης σεζόν.

 

Στον φιλόδοξο σύλλογο των βορείων προαστίων ανεβάζουν διαρκώς … στροπφές προσβλέποντας στη δημιουργία ενός αξιόμαχου και δυαντού συνόλου, το οποίο θα πληρί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Άμεση προτεραιότητα για την ομάδα αποτελεί αρχικά η διατήρηση του περυσινού βασικού κορμού που οδήγησε την ομάδα στην αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ και πάνω απ‘ όλα διαθέτει όλα τα εχέγυα, ώστε να πετύχει ανάλογη ή ακόμη καλύτερη πορεία στον επερχόμενο «μαραθώνιο»

Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασία του μ’ ένα ακόμη πολύ αξιόλογο παίκτη. Ο λόγος για τον Αντώνη Καπλάνη. Ο έμπειρος επιθετικός στην καθοριστική συνάντηση που είχ εμε τους ιθύνοντε ςτου συλλόγου συμφώνησε σε όλα και αναμένεται να αποτελέσει και την νέα σεζόν τον άνθρω[πο που θα ηγηθεί στην γραμμή κρούσης της ομάδας και την ερχόμενη σεζόν.

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (17/12) στην Αθήνα

Abola Team

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του ΠΟ Αγίου Θωμά Γουδί

admin

Ανακάλεσε κι επέστρεψε στον Άγιαξ Ταύρου ο Αντώνης Τσάτσος

Kώστας Παλαιολόγος