free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Καρέ» σπουδαίων ανανεώσεων στον Άρη Πετρούπολης

Με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται και την νέα σεζόν οι Θοδωρής Λάππας, Παναγιώτης Αποστόλου, Ανδρέα Καραδήμας και Φώτης Τρακόσης

 

 

 

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν στον Άρη Πετρούπολης να … τρέχουν τις εξελίξεις που αφορούν στη χάραξη του σχεδιασμού ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν. Ο Διοικητικός Ηγέτης Νίκος Κούστας και οι άμεσοι συνεργάτες του είναι σε διαρκείς επαφές τόσο με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την εφετινή δύσκολη σεζόν που βρήκε την δημοφιλή ομάδα των δυτικών προαστίων να εξασφαλίζει το εισιτήριο της παραμονής στην Α’ Κατηγορία, όοο και με ορισμένους άλλους που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.

Κύρια και βασική επιδίωξη, βέβαια, είναι να παραμείνει ακλόνητος ο περυσινός βασικός κορμός, πάνω στον οποίο να δομηθούν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τέσσερα πολύ σημαντικά στελέχη, τα οποία ηγήθηκαν του εγχειρήματος της σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για του Θοδωρή Λάππα, Παναγιώτη Αποστόλου, Ανδρέα Καραδήμα και Φώτη Τρακόση.

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Παίζουμε την μισή παραμονή με Τερψιθέα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Με -6 ο Άρης Πετρούπολης!

Abola Team

Ντούβλης: Ο ΓΣ Αργυρούπολης είναι η ομάδα της καρδιάς μου!

abola10