free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα μία ομάδα όπως την Αγία Παρασκευή!»

Ο Σήφης Βενάκης αποτελεί τον νέο τεχνικό καθοδηγητή της Αγίας Παρασκευής με τον έμπειρο προπονητή να δίνει το έναυσμα για σκληρή δουλειά

 

 

 

Στο πρόσωπο του Σήφη Βενάκη οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκυεής βρήκαν τον αντάξιο διάδοχο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην τεχνική τους ηγεσία τους ηγεσία.

Μετά απο πολύ προσεγμένες κινήσεις οι «μελανόλευκοι» προχώρησαν σε σύναψη συμφωνία με τον έμπειρο και ιδιαίτερα αξιόλογο προπονητή, ο οποίος καλείται πλέον να οδηγήσει το σωματείο των βορείων προαστίων σε μία πρωταγωνιστική πορεία και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Σήφης Βενάκης, ο οποίος την περασμένη περίοδο βρέθηκε σητν άκρη του πάγκου του Άρη Πετρούπολης κι έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία επίσης στον Άγιαξ Ταύρου και στoν Πανιώνιο, στις πρώτες του δηλώσεις που παραχώρησε με αφορμή την ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων της νέας του ομάδας έσπευσε να δώσει το σύνθημα για σκληρή δουλειά δείχνοντας πανέτοιμος να ανταποκριθεί στην καινούρια πρόκληση της προπονητικής του διαδρομής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι προχώρησα σε συμφωνία με μία ομάδα με το ειδικό βάρος και την οργάνωση της Αγίας Παρασκευής. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ υψηλές βλέψεις, τα τελευταία χρόνια έχει μονιμοποιηθεί στην πρώτη τριάδα και σίγουρα αυτό πουπροέχει, είναι να σηκώσουμε μανίκια, ώστε να τρέξουμε τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά

 

 

 

 

Related posts

Παραδίδει η διοίκηση Τσατσαμπά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Με τον χρόνο θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει και ο Αλέξανδρος Μάριος Λημνιός στον Αθηναϊκό