free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει ο Κώστας Κραψίτης στην Αγία Παρασκευή

Με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο 30χρονος άσος

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής θα φιγουράρει κι την ερχόμενη σεζόν ο Κώστας Κραψίτης

 

Η έλευση του Σήφη Βενάκη στην τεχνική ηγεσία των «μελανόλευκων» μετά τη λύση της  συνεργασίας με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο αποτέλεσε την απαρχή σημαντικών εξελίξεων που ανάγονται στην οργάνωση και τη χάραξη του σχεδιασμού της φιλόδοξης ομάδας των βορείων προαστώιν ενόψει της νέας περιόδου. Με τον Κώστα Κραψίτη να ανοίγει τον χορό των ανανεώσεων.

 

Η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον 30χρονο πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

 

«Οι εξελίξεις στην ομάδα μας συνεχίζονται και μετά την πρόσληψη του προπονητή ,άμεσα ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών από το ήδη υπάρχων ροστερ.

Ένας ποδοσφαιριστής που  την περσινή χρονιά είχε μεγάλη συνεισφορά στα αποτελέσματα της ομάδας μας είναι ο Κώστας Κραψίτης , με 30 συμμετοχές και 10 τέρματα.Ο  νέος προπονητής Σήφης Βενάκης, τον ήθελε, να παραμείνει, στο ρόστερ και η διοίκηση της ομάδας μας το έκανε πράξη.

Ο Κώστας Κραψίτης,θα φοράει για ακόμα ένα χρόνο τη φανέλα της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία.»

 

 

Related posts

Αντίστροφη μέτρηση από την Κηφισιά!

abola10

Ο Ηλυσιακός ανεβαίνει…

Abola Team

Καταδικάζει η Τερψιθέα τα επεισόδια

Kώστας Παλαιολόγος