free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Διαζύγιο» με τον Μηλιώνη στον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Παρελθόν για τον Α.Ο. Χαίδαρίου αποτελεί ο έμπειρος αμυντικός (φωτό), ο οποίςο βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης

 

 

 

 

Τον σχεδιασμό τους για την επόμενη απαιτητική σεζόν συνεχίζουν ακάθεκτοι στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Τα άτομα που απαρτίζουν την διοίκηση του Σπύρου Παπαίωάννου συνεχίζουν πυρετωδώς τις επαφές κυρίως με τους παίκτες που συγκρότησαν τον περυσινό βασικό κορμό καιηγήθηκαν της αξιόλογης πορείας των «κυανέρυθρων» μέχρι τη κατάληψη της τέταρτης θέσης του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, αλλά και μέχρι τα ημιτλεικα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.Κάτω από αυτό το πλαίσιο υπήρξε επαφή ακι με τον Κώστα Μηλιώνη.

Στο καθοριστικό ραντεβού που έγινε με τον σκληροτράχηλο αμυντικό αποφασίστηκε να λυθεί φιλικά η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.Ο σκληροτράχηλος αμυντικός που πέτυχε δυο γκολ φέτος με τη φανέλα του ΑΟΧ σε 29 ματς βρίσκεται σε αναζήτηση στέγης και εντός των ημερών θα δώσει τη δική του απάντηση στις ομάδες που τον διεκδικούν. Μετά το πέρασμα από Αγιους Αναργυρους, Αιγάλεω και Ατρόμητο Πειραιά ο Μηλιώνης είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να βρει ποδοσφαιρική στέγη.Η εμπειρία πάντως του Μηλιώνη είναι μεγάλη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει βοηθήσει όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

 

 

Related posts

Στο φινάλε οι Τράχωνες

Βασίλης Θεόκλητος

Τσέργας (Σούρμενα):”Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη”(vid)

abola10

Κουσάνας: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Kώστας Παλαιολόγος