free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ώρα κρίσης για τον Αντώνη Τσιμπάκη στον Πανερυθραϊκό

Καθοριστική συνάντηση με την διοίκηση του Πανερυθραϊκού θα έχει ο Αντώνης Τσιμπάκης, ώστε να διαπραγματευθεί την επέκταση της συνεργασίας του 

 

 

 

Το μέλλον του Πανερυθραϊκού θα κριθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από την έκβαση που θα έχει το ευαίσθητο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Η επιστροφή του Προέδρου Γιάννη Αχαρογιάν απο το εξωτερικό, όπου είχε βρεθεί για επαγγελματικούς σκοπούς αναμένεται να αποτελέσει την απαρχή ραγδαίων και ουσιαστικών εξελίξεων, που θα δρομολογήσουν πολλά σε ό,τι αφορά τη χάραξη του σχεδιασμού ενόψει της ερχόμενης περιόδου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και σήμερα να υπάρξει καθορισιτκό ραντεβού με τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη, ώστε να συζητηθεί από μηδενική βάση το ενδεχόμενο επέκτασης ή όχι της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο πολύπειρος και επιτυχημένος προπονητής εφέτος συμπληρώνει κιόλας οκτώ χρόνι στο τιμόνι της ομάδας της Νέας Ερυθραίας, τηνοποία έχει οδηγήσει σε ειρά επιτυχιών ακι με τη μεθοδική του δουλειά έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε ο Πανερυθραϊκός να ανεβάσει σε σημαντικό βθαμό την αίγλη και τη δυναμική του στα μάτια σύσσωμου του κόσμου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

 

 

 

 

 

Related posts

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1–0

abola10

Στην κορυφή τα Σούρμενα και περιμένουν…

Abola Team 2

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών

Abola Team