free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε και ο Μάριος Παπαδόπουλος με τον ΠΟΨ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάριο Παπαδόπουλο (φωτό) ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Ψυχικού

 

 

 

 

 

Τις ανανεώσεις βασικών στελεχών, που διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην εκπλήρωση της αξιοζήλευτης πορείας στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣ συνεχίζουν ακάθεκτοι στον ΠΟΨ.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Γιάννη Πετρίδη, οι «πράσινοι» ήρθαν σε τελική συμφωνία και με τον πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή Μάριο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση ττου συλλόγου:

«Ο ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τη νέα σεζόν με τον ποδοσφαιριστή μας Μάριο Παπαδόπουλο.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στον Σύλλογό μας, καταγράφοντας συνολικά 9.079’ συμμετοχών με 12 τέρματα.

Αποτελεί βασικό στέλεχος ακι δεύτερη γενι’ά ποδοσφαιριστή της ομάδας μα ςκαι έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις θέσεις του άξονα, κυρίως ως κεντρικός μέσος.

Η αγωνιστική του ιακνότητα και η σπουδαία προσωπικότητά του έχουν συντελέσει στην μεγάλη του προσφορά όλα αυτά τα χρόναι στις επιτυχίες του συλλόγου μας.

Η Διοίκηση αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για το ειδικό βάρος του στην μεγάλη οικογένειά μα ςκαι του εύχεται πρωτίστως σιδερένια υγεία και να βιώσει νέες επιτυχίε ςμε την ιστορική μα ςφανέλα».

 

 

 

Related posts

Λαύρα-Κεραυνός Γλυφάδας 3-2

Abola Team

Καλαϊτζίδης: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Ιδανικές συνθήκες στην Αλσούπολη»

Kώστας Παλαιολόγος