free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νταλαμπίρας: «Αυτή η χρονιά ήταν απλά η αφετηρία»

Το στίγμα του για την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της Αγίας Ελεούσας, έδωσε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Νίκος Νταλαμπίρας

 

 

 

Ένα δείγμα της αξιοζήλευτης δουλειάς που γίνεται παρουσίασε η Κ-14 της Αγίας Ελεούσας καταλαμβάνοντας την ιδιαίτερα τιμητική δεύτερη θέση στο τουρνουά της Λίμνης Πλατήρα.

 

Ο τεχνικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας των «κυανόλευκων» Νίκος Νταλαμπίρας δήλωσε στο apeagiaeleousa1936.gr:

 

«Για εμάς σαν ακαδημία αυτές οι δράσεις, όπως η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Λίμνης Πλαστήρα, μας μεγαλώνουν και δείχνουν προς τα έξω την όρεξη που έχουμε για να αναδείξουμε τον τρόπο δουλειάς μας και την κουλτούρα μας πάνω στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

 

Είμαι απολυτά ικανοποιημένος τόσο από το κομμάτι συμπεριφοράς των αθλητών μας όσο και από το αγωνιστικό μας πλάνο και την φιλοσοφία μας απέναντι σε αυτό το υπέροχο άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο και που για εμάς πάντα θα παραμένει ρομαντικό, με επίκεντρο τη χαρά του κάθε παιδιού και την εξέλιξή του ως αθλητή και ως άνθρωπο. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, άλλα και στους γονείς που έκαναν και αυτοί τις θυσίες τους.

 

Σας περιμένουμε όλους , αυτήν Παρασκευή (28/6, 19.00) στα Ριμινίτικα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί το τέλος μιας χρονιάς που για εμάς είναι απλά η αφετηρία.»

Related posts

Ανανέωσαν τα Βριλήσσια με τον Μιχάλη Λυκερίδη

Παίκτης της Αγίας Ελεούσας ο Καλαμοτουσάκης

Ζαμπούρας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη!»