free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διάκος: «Πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια στο Κερατσίνι»

 

Τις όμορφες στιγμές που πέρασε με το Κερατσίνι κρατάει ο 24χρονος μέσος, ο οποίοα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας

 

 

Όλα τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν στην ζωή και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σπουδαία παρουσία του Γιώργου Διάκου στο Κερατσίνι.

Ένα πολύ όμορφο ταξίδι τριών ετών στο διάστημα του οποίου ο 24χρονος μέσος πανηγύρισε την ιστορική επάνοδο των «ροσονέρι» στην Γ’ Εθνική μετά από διάστημα 14 ετών (2016-17), αλλά και με δύο πολύ αξιόλογες πορείες στην Γ’ Εθνική ο ποιοτικός μέσος έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με το Κερατσίνι και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Με θητεία σε Ερμή Κορυδαλλού, Ολυμπιάδα, Ιωνικό και Κερατσίνι ο Διάκος έχει χτίσει ΄να πολύ αξιόλογο βιογραφικό.

Ο Διάκος αναφερόμενος στα όσα έζησε αυτά τα τρία χρόνια στο Κερατσίνι έσπευσε να σημειώσει τα εξής: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στο Κερατσίνι! Κρατάω τις πολύ όμορφες στιγμές και ο οικογενειακό κλίμα όπου έζησα σε αυτή την ομάδα. Σαφέστατα θα μου μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου η κατάκτηση του νταμπλ και η άνοδος του 2016-17, όπως και οι δύο ολόκληρες σεζόν στην Γ’ Εθνική, όπου ήταν εμπειριών συλλέκτης για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Πρόεδρο, αλλά και τον κόσμο της ομάδας ».

 

 

 

 

 

Related posts

Εθνικός Πειραιά: «Αποστολή Μύκονος»

Abola Newsroom

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 12/2

Abola Newsroom

Σεροπιάν (Εθνικός): “Ανταπεξήλθαμε στην πίεση”

abola10