free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τριπλή» σημαντική ανανέωση για τη νεοφώτιστη Κηφισιά

«Στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν οι Σταμάτης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Πρίτσας και Κωνσταντίνο Δρόσης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Α.Ε. Κηφισιάς

 

 

 

 

Τον σχεδιασμό τους για την ερχόμενη σεζόν συνεχίζουν απτόητοι σητν Κηφισιά. Οι ιθύνοντε της νεοφώτιστης ομάδας των βορείων προαστίων προχώρησαν στην σύναψη συμφωνίας για την επέκταση της συνεργασίας τους  με τους Σταμάτη, Γεωργόπουλο, Παναγιώτη Πρίτσα και Κωνσταντίνο Δρόση, οι οποόι θα συνεχίσουν αν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «κυανόλευκους»

 

Αναλυτικά

 

«Στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν οι Σταμάτης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Πρίτσας και Κωνσταντίνο Δρόσης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μετά την περσινή εξαιρετική τους χρονιά θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα της Κηφισιάς.

 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές μας Παναγιώτη Πρίτσα, Σταμάτη Γεωργόπουλο και Κωνσταντίνο Δρόση.

 

Βασικά στελέχη κατά την περσινή πορεία προς το πρωτάθλημα και την επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες προσφέροντας τα μέγιστα με την αγωνιστική τους απόδοση. Συγκεκριμένα ο 20χρονος Παναγιώτης Πρίτσας, προερχόμενος από τα σπλάχνα του συλλόγου μας θα στελεχώσει για 3η συνεχόμενη περίοδο το ρόστερ της ομάδας μας (την περίοδο 2017-18 είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής), είχε 27 συμμετοχές σημειώνοντας 1 τέρμα και με τη παρουσία του στο χώρο του κέντρου βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Σταμάτης Γεωργόπουλος (προερχόμενος και αυτός από την ακαδημία του συλλόγου μας) είχε 23 συμμετοχές και πέτυχε 5 τέρματα έχοντας σταθερά ανοδική πορεία καθόλη τη διάρκεια της περιόδου. Τέλος, ο 20χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Δρόσης, στην πρώτη του χρόνια στην ομάδα μας είχε εκπληκτική παρουσία σημειώνοντας 9 τέρματα σε 21 συμμετοχές και προσφέροντας ουσιαστικά στην προσπάθεια της ομάδας μας για διάκριση.

 

Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, υγεία και τύχη!»

 

 

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής (7ος όμιλος)

Γιώργος Ανανίδας

Η αποστολή του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στο Ναύπλιο (24/4/21)

Abola Newsroom

Φωνάζει ο Χαραυγιακός για το ακυρωθέν γκολ (βίντεο)!

abola10