free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει με Μπουντούρη στο τιμόνι η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπουντούρη (φωτό) προχώρησε η ΑΕ Ελευθερούπολης

 

 

 

 

Οριστικά με τον Γιώργο Μπουντούρη στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί η Α.Ε. Ελευθερούπολης και την ερχόμενη απαιτητική σεζόν.

Οι ιθλύνοντες της φιλόδοξης ομάδα των βορείων προαστίων έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την μεθοδική δουλειά και το έργο που έχει αφήσει ο έμπειρος προπονητής,

Κάτω από αυτό το πρίσμα στην καθοριστική συνάντηση που είχαν μαζί του, του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του.

Με την πλευρά του Γιώργου Μπουντούρη να αποδέχεται την πρόταση, ειδικά από την στιγμή κατά τη οποία έμεινε απόλυατ ευχαριστημένος από το γενικότςερο πρότζεκτ της επόμενης περιόδου

Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε στο πλάνο και στον σχεδιασμό της ομάδας και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στην δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας.

Η ορισιτκοποίηση της παραμονής του Γιώργου Μπουντούρη στην τεχνική ηγεσία αναμένεται να σηματοδοτήσει αυτομάτως την έναρξη της χάραξης του σχεδιασμού της επόμενης ιδιαίτερα ααπιτητικής σεζόν σε όλα ατ επίπεδα.

 

 

 

 

 

Related posts

Τέλος ο Μάλλιος από τον ΑΟ Βύρωνα

abola10

Ο κύβος ερρίφθη – 27/4 οι τελικές αποφάσεις-Η ΕΠΣΑ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Επέστρεψε ο Δημήτρης Κολοκοτρώνης

Kώστας Παλαιολόγος