free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανέλαβε ο Βασίλης Σπάθας την Α.Ε. Μοσχάτου

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον επωνομαζόμενο «άχαστο» Βασίλη Σπάθα ανακοίνωσε το Μοσχάτο

 

 

 

Με τον Βασίλη Σπάθα στο τιμόνι του θα πορευτεί το Μοσχάτο στην εφετινή του περιπέτεια στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής

 

Πρόκειται για μία τεράστιου βεληνεκούς κίνηση από την διοίκηση των «πρασίνων», αφού ήρθε σε συμφωνία μ’ έναν προπονητή, ο οποίος ξέχωρα από τις γνώσεις και την μεταδοτικότητά του έχει έντονη τη στόφα του ηγέτη ακι του νικητή στις φλέβες του.

 

Οι τεχνικές του ικανότητες και τα προσόντα σε συνδυασμό με την πείρα που διαθέτει από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο νέος προπονητής της ομάδας του Μοσχάτου, είναι αναμφισβήτητα!

 

Στη Διοίκηση του Μοσχατιώτικου Σωματείου, υπάρχει έντονη κινητικότητα σε αρκετά θέματα, που αφορούν τη συμμετοχή της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές Κατηγορίες, και σίγουρα η παρουσία του κ. Σπάθα δείχνει ότι οι Διοικούντες του Μοσχάτου, επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα σε όλα τα πόστα ξεκινώντας από αυτό του προπονητή, δείχνοντας τη σοβαρότητα που αρμόζει στην περίπτωση!

 

Ο νέος προπονητής του Μοσχάτου, τον οποίο συνοδεύει το προσωνύμιο «Άχαστος», λόγω των δύο αήττητων νταμπλ που κατέκτησε στην Α’ Κατηγορία Πειραιά τόσο ως τεχνικός της Προοδευτικής (σεζόν 2014-150, όσο και ως προπονητής του Κερατσινίου (σεζόν 2016-17) ΄χει να επιδείξει ιδιαίτερα επιτυχημένο πέρασμα από

μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες όπως η Προοδευτική, το Κερατσίνι, ο Μανδραικός, ο Ίκαρος Καλλιθέας, και ο Αστέρας Βλαχιώτη, έχει καταφέρει να στεφθεί Κυπελλούχος, Πρωταθλητής, να κερδίσει σε μπαράζ παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο και να αφήσει το σημάδι του σε όποια ομάδα έχει αναλάβει!

 

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Μ. έχει ως εξής:

 

«Καλώς όρισες ΑΧΑΣΤΕ… Στην οικογένεια της ΑΕΜ

 

Η Διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στην οικογένειά της τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών τον Βασίλη Σπάθα. Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την ΑΕΜ στις Εθνικές Κατηγορίες.

Θέλαμε διακαώς να συνεργαστούμε μαζί του και καταφέραμε να τον πείσουμε με την αγάπη μας να διαλέξει το Μοσχάτο παρόλο που είχε προτάσεις ακόμα και από Β Εθνική. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του στο προπονητικό team.

Επίσης τα “κανόνια” που έχουν καιρό να ακουστούν στην πόλη μας θα κάνουν Ξανά θόρυβο.

Η Μοσχατάρα θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και φέτος.

Κόουτς καλώς όρισες στην οικογένειά της ΑΕΜ.

Καλή επιτυχία.

 

Παρακολουθώντας το Δ.Σ. που έλαβε μέρος το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας σε οικογενειακό κλίμα, διαπιστώσαμε, ότι σύντομα έρχονται μεγάλες εκπλήξεις σε ότι αφορά την ενίσχυση της Α.Ε.Μ. με νέους ποδοσφαιριστές, ενώ τα ονόματα που ακούστηκαν θα προκαλέσουν αίσθηση.

 

Συζητήθηκε επίσης το πλάνο για την επόμενη περίοδο, και από αυτά που ακούσαμε, φαίνεται ότι οι Διοικούντες έχουν τη διάθεση να ανεβάσουν την ομάδα ακόμα ένα επίπεδο πιο πάνω, αφού είναι ξεκάθαρο πια ότι υπάρχει στόχος, διάθεση και όρεξη για την επίτευξη του και πάνω από όλα άψογο κλίμα.»

 

 

Related posts

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αναστολή στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας

Abola Team

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2 Τα στιγμιότυπα

admin

Στο 93′ το “διπλό” για την Θύελλα, φωνάζει ο Ηλυσιακός !!!

Mάνος Χρυσός