free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή ο Τάμπασηςνμ στον Κολωνό

Την πρόσληψη του Χαράλαμπου Τάμπαση για το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωση η διοίκηση του Κολωνού

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται  τα πάντα πλέον στον Κολωνό. Η διοίκηση του συλλόγου των κεντρικών προαστίων της Αθήνας φροντίζει να διςευθετεί ο,τιδήπιοτε πρόβλημα παρουσιαστεί και κάτω από αυτό το πλαίσο προχώρησε σητν πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα συνδετικό ρόλο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Τάμπαση, ο οποίος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Το ΔΣ του ΑΟ Κολωνού με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την συμφωνία του με τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα Χαράλαμπο Τάμπαση. Ο Κ. Τάμπασης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου μας καθώς και προπονητής τερματοφυλάκων.

 

Καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη την συμφωνίας με τον έμπειρο πρώην ποδόσφαιριστη (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο ,Πας Γιάννινα ,Διαγορα Ρόδου,Αιγάλεω ) και κάτοχο διπλώματος προπονητικής Uefa, έπαιξε το γεγονός πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην γειτονιά μας και η προσωπική του φιλία με πολλά μέλη του ΔΣ της ομάδας μας και κυρίως με τον Πρόεδρο Βαγγέλη Βύρρο!!

 

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα !!!.

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Η αυριανή (10/12) δράση στην Αθήνα

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στα πρωταθλήματα της Αθήνας

Abola Team

Με δύο γκολ του Μιχαηλίδη και με άριστη τακτική ο ΑΟΝ Αργυρούπολης του Μπάμπη Κατσάνου 2-0 την Κοψαχείλα-Ντεμπούτο για τους νικητές ο 16χρονος Ντελής

Abola Team 3